Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin İspanya’da neye uğradığını şaşırdı! Hayranları izdiham yarattı!

Kerem Bürsin İspanya’da neye uğradığını şaşırdı! Hayranları izdiham yarattı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi ile kariyerinde çok büyük bir çıkış yakalayan, özel hayatında da Hande Erçel’le ilişkisiyle mutluluğu bulan Kerem Bürsin, dünya starı olma yolunda ilerliyor.

Gran Canaria Swimm Week by Mc’nin davetlisi olarak İspanya’nın Kanarya Adaları’na giden ünlü oyuncu Kerem Bürsin İspanya’da büyük bir ilgiyle karşılandı. Başka şehirden hayranları bile havalimanına ünlü oyuncuyu görmeye geldiler.

ABD’de yaşayan ailesini ziyaret etme planı yapan ünlü oyuncu Kerem Bürsin, son anda gelen davet üzerine Kanarya Adaları’na gitme kararı almıştı. Kanarya Adaları’na ulaşan Bürsin, havalimanında yoğun ilgiyle karşılaştı.

Kerem Bürsin İspanya'da neye uğradığını şaşırdı! Hayranları izdiham yarattı! 7

Hayranlarının sevgi gösterileri karşısında bir hayli duygulanan Bürsin, “Hepinizi seviyorum. İyi ki geldin. İyi ki varsınız” diyerek duygularını dile getirdi.

Kanarya Adaları’nın en büyüğü olan Gran Canaria’nın turizm imajını güçlendirmek için düzenlenen Gran Canaria Sweem Week mayo defilesine oyuncu Kerem Bürsin de katılacak. Gran Canaria Yüzme Haftası etkinliği 21-24 Ekim tarihleri arasında Maspalomas’taki (Gran Canaria) Expomeloneras salonunda gerçekleştirilecek.

Havalimanında Kerem Bürsin hayranlarının ünlü oyuncuyu karşılama anları sosyal medyada da birçok kişi tarafından paylaşıldı. Oyuncuya gösterilen bu ilgi çok şaşırttı. Son yıllarda rol aldığı yapımlarla öne çıkan Kerem Bürsin de bu kadar iyi bir şekilde karşılanacağını beklemiyordu.

İşte havalimanında Kerem Bürsin hayranlarının ünlü oyuncuyu karşılama anları;