Ana sayfa Dizi Fragmanları Alparslan dizisinin yayın tarihi açıklandı, şimdi Yasak Elma ve Kalp Yarası düşünsün!

Alparslan dizisinin yayın tarihi açıklandı, şimdi Yasak Elma ve Kalp Yarası düşünsün!

tarafından ker_def

TRT’nin dev projesi “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinin yayın tarihi belli oldu. Geçen sezon yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı olan proje baştan aşağıya yenilendi. Hikayesi de geriye doğru gidecek olan dizide Selçuklu Devleti’nin büyük hükümdarı Alparslan dönemini izleyeceksiniz. Fahriye Evcen ile Barış Arduç ikilisi yeni dizinin yeni başrol çifti oldu.

Alparslan Büyük Selçuklu’nun yayın günü pazartesi olarak duyuruldu. TRT1’den yapılan açıklamada dizinin ilk bölümünün 8 Kasım Pazartesi günü yayınlanacağı bilgisi verildi. Bu da pazartesi dizileri için reyting yarışının çok sert geçeceğine işaret ediyor. Yasak Elma’nın öne geçtiği yarışta Kalp Yarası dizisi de atv’yi temsil ediyor. Ayrıca Show TV’nin Üç Kuruş dizisi de yakında pazartesi rekabetine katılacak.

Selçuklu ve Türk tarihinin eşsiz hükümdarı Sultan Alparslan’ın nefes kesen destansı hikayesinin anlatılacağı “Alparslan: Büyük Selçuklu” dizisinin merakla beklenen yayın tarihi belli oldu. “Alparslan: Büyük Selçuklu” 8 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

İlk sezonda “Uyanış: Büyük Selçuklu” ismiyle Selçuklu İmparatorluğu’nun Melikşah döneminin anlatıldığı konseptin ikinci sezonunda ise Sultan Alparslan’ın hayatının konu edinileceği “Alparslan: Büyük Selçuklu” dizisini ekranda bulacaksınız.

Medyada büyük yankı uyandıran dev projenin oyuncu kadrosunda sevilen oyuncular Barış Arduç, Fahriye Evcen ve Mehmet Özgür’ün yer alıyor.

“Alparslan: Büyük Selçuklu” 8 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…