Ana sayfa Sosyal Medya “Sen yeni sezonu bekle!” Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisine böyle veda etti…

“Sen yeni sezonu bekle!” Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisine böyle veda etti…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz yaz Fox TV’de ekranlara gelmeye başlayan ve sezonda da yoluna devam eden Sen Çal Kapımı, bir süreliğine ara verdi. Yaklaşık 10 aydır durmadan çalışan oyuncular ve ekibin dinlenmesi ve yaz sezonunda yenilenmiş ve sürpriz gelişmelerle dönmesine karar verilen dizinin geçtiğimiz hafta Cumartesi akşamı sezon finali yapıldı.

Dizide Serkan karakterine hayat veren Kerem Bürsin ve Eda’yı oynayan Hande Erçel’in, son bölüm sonrasında instagram hesaplarından nasıl paylaşımlar yapacakları merak konusuydu.

Birbirlerine çok yakıştırılan, ekran uyumları tutan iki oyuncu, romantik komedi türündeki dizileriyle özellikle sosyal medyanın gündeminden hiç düşmüyorlar.

Diziyle olduğu kadar, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla da konuşuluyorlar. Cumartesi akşamı sezon finalinin yayınlanmasıyla birlikte Hande Erçel, aşağıdaki paylaşımı yapmıştı.

"Sen yeni sezonu bekle!" Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisine böyle veda etti... 10

Erçel’in ardından Kerem Bürsin’in paylaşımı da merakla bekleniyordu. Bürsin de ertesi gün Erçel’in yaptığı paylaşımı repost ederek yaptı vedasını.

"Sen yeni sezonu bekle!" Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisine böyle veda etti... 11

Daha sonra Neslihan Yeldan’ın bir paylaşımı üzerinden de takipçilerini heyecanlandıracak sözler sarfetti. Oyuncu, “Daha bitmedi, sen yeni sezonu bekle” notunu ekledi.

"Sen yeni sezonu bekle!" Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisine böyle veda etti... 12

Kerem Bürsin, aynı zamanda kendisi için “Kerem sette nasıl?” sorusuna “Yaramazın teki. Profesyonel, akıllı, yaratıcı. Çok seviyorum. İyi ki çalışmışız” sözüne da karşılık veriyordu. Ancak sözleri, Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümlerini bekleyenleri de heyecanlandırdı.

Bir diğer paylaşımını da dizinin Melo’su Elfin Afacan’ın paylaşımı üzerinden yaptı. Setteki bir dans sahnesinin kamera arkası görüntülerinin olduğu video için Bürsin, “Biz böyleyiz, daha neler nelerimiz var” notunu düştü.

"Sen yeni sezonu bekle!" Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisine böyle veda etti... 13