Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin Alev Alev dizisi için kararı ortaya çıktı! Final iddialarında şaşırtan gelişme!

Show TV’nin Alev Alev dizisi için kararı ortaya çıktı! Final iddialarında şaşırtan gelişme!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV, pek çok dizisini sırayla bitirmeye başladı. Bazı final kararları tartışmalı olan kanalın son kararı ise Alev Alev dizisi ile ilgili. Geçtiğimiz hafta Arıza ve Ramo dizileri üst üste final yapan Show TV’de Alev Alev dizisinin de reytinglerinin düşük olması nedeniyle final yapması bekleniyordu.

Ay Yapım imzalı dizinin bir süredir final yapacağı konuşuluyordu. Ancak bunlar kulis iddiaları olarak gündeme geliyordu. 30. bölümde final yapacağı duyumu ise diziyi izleyenleri üzen bir gelişme oldu.

Başrollerinde Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Cihangir Ceyhan ve Berker Güven gibi, oyunculukları ile başarılı bir performans ortaya koyan kadro, dizinin takipçileri tarafından övgü dolu yorumlar alıyor.

Ancak kanal, reytingleri çok daha iyi durumda olan Ramo ve Arıza’yı bitirirken Alev Alev için de bir final kararının kapıda olduğu anlaşılıyordu.

Geçtiğimiz hafta Perşembe akşamı dizinin reytingleri yine pek parlak bir sonuç getirmedi. Diğer dizilerle rekabette zorlanan Alev Alev dizisi, Total ve AB’de 17. sırada yer alabilmişti ancak.

Show TV'nin Alev Alev dizisi için kararı ortaya çıktı! Final iddialarında şaşırtan gelişme! 7

Bu hafta 24. bölümü yayınlanacak olan Alev Alev dizisiyle ilgili Show TV’nin 30. bölümde final yapacağı söylentilerinden sonra bir başka şaşırtan durum ortaya çıktı!

Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberinde, reytingleri düşük gelen dizinin final tarihinin daha da önce çekilebileceği iddiasını paylaştı.

Buna göre Alev Alev dizisinin, bu haftaki bölümle birlikte 3 bölüm sonra final yapması bekleniyor. Yani 26. bölümde final görünüyor!