Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı yeni sezon için heyecanı bir kat daha arttırdı!

Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı yeni sezon için heyecanı bir kat daha arttırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, ekrana gelmek için gün sayıyor! Geçtiğimiz yaz yayınlanmaya başlayan ve başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in rol aldıkları dizi, sezonda da devam etmişti.

Kanal, yaz döneminde diziye yeniden devam kararı aldı. Nisan ortasında verilen ara ile birlikte tüm ekip ve oyuncular bir süre dinlendiler. Geçtiğimiz günlerde çekimler yeniden başladı.

Yeni sezonda dizide Serkan ve Eda’nın ayrılıkları ve aradan geçen 5 yıl sonrasında bir çocuklarının dünyaya geldiği fragmanlardan da görüldü.

Yine heyecanı arttıran bir sezon başlangıcı ile gelmeye hazırlanan dizinin çekimleri tam hız sürerken, 9 Haziran’da da yeni sezon ilk bölümün yayınlanacağı öğrenildi.

Sezonda Cumartesi akşamları yayınlanan dizi, geçtiğimiz yaz olduğu gibi bu yaz da Çarşamba akşamları ekrana gelecek. Pek çok yeni romantik komedi yapımları arasında Sen Çal Kapımı, şimdiden en dikkat çeken yapım olarak durmaya devam ediyor.

Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı yeni sezon için heyecanı bir kat daha arttırdı! 8

Önümüzdeki günlerde yeni dizilerin de yayınlanmaya başlaması ile birlikte ekranda büyük bir rekabet başlayacak! Bu arada diziye olan ilgiyi sıcak tutmak için oyuncular da sosyal medyadan etkileşimlerini arttırıyorlar.

Hande Erçel ile birlikte Kerem Bürsin de yaptığı paylaşımla hayranlarını selamlayarak aynı zamanda da heyecan arttıran bir paylaşımda bulundu.

MF Yapım imzalı dizinin yayını öncesinde Bürsin, yeni bölüm fragmanını yayınlayarak “Geri döndük herkes!” sözüyle seslendi dizinin izleyicisine…

Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı yeni sezon için heyecanı bir kat daha arttırdı! 9