Ana sayfa Sosyal Medya Yok böyle dans! Yasak Elma’nın Asuman’ı Melisa Doğu, Hadise’nin taklidini yaptı, sosyal medya yıkıldı!

Yok böyle dans! Yasak Elma’nın Asuman’ı Melisa Doğu, Hadise’nin taklidini yaptı, sosyal medya yıkıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların en absürt dizisi Yasak Elma setinde, oyuncular kimi zaman kılıktan kılığa giriyor, ilginç sahnelerde yer alıyorlar. Eğlenceli hikayesiyle ekran başındakiler kadar, sette oyuncular da keyifli anlar geçiriyorlar.

4 sezondur devam eden ve Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, 5. sezon öncesi ara verdi. Yaz arasında dizinin oyuncularının tekne turu yaptıkları kısa bir süre önce ortaya çıktı.

Eda Ece, Şevval Sam, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Nesrin Cavadzade ve Melisa Doğu, hep birlikte bir tekne turuna çıktılar. 5 kadın oyuncunun tatilden pozları ise instagram’ı sarsmaya devam ediyor!

Renkli kişilikleri ve eğlenceli hallerini sosyal medya hesaplarından fotoğraf ve videolarla paylaşan oyuncular, birlikte ne kadar eğlendiklerini de gösteriyorlar.

Yok böyle dans! Yasak Elma'nın Asuman'ı Melisa Doğu, Hadise'nin taklidini yaptı, sosyal medya yıkıldı! 8

Bir akşam sohbeti sırasında yaşanan bir anın görüntüleri ise görenleri kahkahalarla yerinden zıplattı! Dizide Eda Ece’nin oynadığı Yıldız’ın annesi Asuman’a hayat veren Melisa Doğu’nun Hadise’nin dans taklidini yaptığı anlar, sosyal medyayı kırdı geçirdi!

Yok böyle dans! Yasak Elma'nın Asuman'ı Melisa Doğu, Hadise'nin taklidini yaptı, sosyal medya yıkıldı! 9

O anları videoya kaydeden Nesrin Cavadzade’nin gülmekten yere kapaklandığı görülürken, oyuncuların bu keyifli anlarına izleyiciler de bayıldı…

İşte o anın videosu: