Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, sosyal medyadaki sıkı takipçilerini nasıl şaşırttı?

Kerem Bürsin, sosyal medyadaki sıkı takipçilerini nasıl şaşırttı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bugüne kadar, Bu Şehir Arkandan Gelecek, Şeref Sözü, Güneşi Beklerken gibi iddialı projelerde yer alan Kerem Bürsin en son,  Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle adını tüm dünyaya duyurdu.

Sen Çal Kapımı’nın yurt dışında pek çok ülkede yayınlanmasıyla birlikte, oyuncunun Güney Amerika ülkeleri de dahil yurt dışında pek çok ülkede hayran kitlesi oluştu. Kerem Bürsin şu günlerde hiç kuşkusuz kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor ve bunun tadını çıkarıyor.

Sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesinde büyük ilgi gören Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasının ardından yeni projeler için görüşmelerde bulunan Kerem Bürsin hayranlarıyla da sosyal medya paylaşımlarıyla hasret gideriyor.

Ünlü oyuncu son zamanlarda instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da takipçilerini şaşırtıyor. Kerem Bürsin’in bu sıralar sık sık fotoğraf paylaşması takipçilerini hem şaşırtıyor hem de mest ediyor.

Kerem Bürsin, sosyal medyadaki sıkı takipçilerini nasıl şaşırttı? 8

Hatta bazı dikkatli takipçileri oyuncunun paylaşımlarını sayıyor. Oyuncunun bir hafta içerisinde yaptığı paylaşımlar takipçilerinin gözünden kaçmadı ve yorumlara da yansıdı.Oyuncunun fotoğrafının altına,  ‘Bir hafta içerisinde üç post, bu günleri de gördük çok şükür’ yazan takipçisi şaşkınlığını gizleyemedi.

Kerem Bürsin, sosyal medyadaki sıkı takipçilerini nasıl şaşırttı? 9

Instagram’da 9.7 milyon takipçisi bulunan Kerem Bursin sosyal medya paylaşımlarının yanı sıra, dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Hande Erçel ile ilişkisiyle de sık sık gündeme geliyor.