Ana sayfa Sosyal Medya Başak Parlak 3 yıl aradan sonra döndüği dizi setinde büyük talihsizlik yaşadı!

Başak Parlak 3 yıl aradan sonra döndüği dizi setinde büyük talihsizlik yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1989 doğumlu olan güzel oyuncu Başak Parlak, 2000’li yıllar ile birlikte çeşitli projelerde yer alarak kendini gösterdi. Özellikle Doktorlar isimli dizideki İrem karakteri ile dikkat çeken oyuncu, ardından birçok projede yer aldı.

Fatih Harbiye dizsiinde Rüya ve Şevkat Yerimdar projesinde de Esin olarak akıllara yazılan oyuncu, uzun süredir dizi setlerinde yer almıyordu. Şevkat Yerimdar dizisinden sonra dinlenmeye çekilen oyuncu, 4 yıllık suskunluğunu Kanunsuz Topraklar dizisi için bozdu.

Önceki hafta Fox TV dizisinin ekibine katılan oyuncu, sete de çıktı ve ekranda yeniden göründü. Bahar isimli karakteri canlandıran oyuncu, yeniden döndüğü sette koronavirüs talihsizliği yaşadı.

Yapılan testler sonucunda dizinin bir başka oyuncusu Doğaç Yıldız ile birlikte koronavirüse yakalandığı ortaya çıkan Başak Parlak, kendini karantinaya aldı.

Dizide de çekimler durdurularak tüm ekibe testler yapıldı. Dizinin gelecek hafta yayınlanması konusunda bir kesinlik yok.

Başak Parlak, Bahar karakterinde yeniden ekrana döndüğü bir dönemde koronavirüse yakalanarak büyük bir talihsizlik yaşamış oldu.