Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisinde sorun çıktı, sette çekimler durdu!

Kanunsuz Topraklar dizisinde sorun çıktı, sette çekimler durdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi setlerini vuran koronavirüs vakalarına her geçen gün yenileri ekleniyor. Fox TV dizisi Kanunsuz Topraklar’dan da kötü haber geldi… Peki setlerden neler oluyor? Bu sorun hangi setleri etkiledi?

Sana Söz isimli dizide Serkan Altunorak’ın koronaya yakalanmasının ardından Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde de aynı durum ile Gökçe Bahadır yüzleşti.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin bir hafta yayınlanmamasına neden olan bu sorunu şimdi de aynı dizinin bir başka başrol oyuncusu yaşıyor. Yıldırım karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı’nın da koronaya yakalandığı ortaya çıktı.

Ayrıca Yiğit Kirazcı’nın sevgilisi, Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz’den de yine koronavirüse yakalandığı haberi geldi… Bunun yanı sıra Barbaroslar dizisinde de yine benzer bir gelişme yaşandı.

Başrol oyuncularından Engin Altan Düzyatan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Son haber ise Kanunsuz Topraklar isimli Fox TV dizisinin setinden geldi. Çekimleri yoğun tempoda devam eden dizinin setinde hem Doğaç Yıldız hem de Başak Parlak’ın koronavirüse yakalandığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Dizinin çekimleri durduruldu ve tüm ekibe testler yapıldı. Yönetmenliğini 7. bölümden itibaren Cevdet Mercan’ın yaptığı dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz belli değil.