Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin ve Hande Erçel’den çığlık çığlığa veda gösterisi!

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’den çığlık çığlığa veda gösterisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde ekip artık çekimleri tamamladı. Son sen gününde ekip birbirlerini kutladı.13 aydır devam eden proje geniş bir izleyici grubunu etkiledi ama artık final de çok yaklaştı.

Eda karakterine hayat veren Hande Erçel, son set gününde beyaz elbisesi ve başındaki şapka ile yine güzelliğini ortaya koydu. Oyuncu arkadaşları ile vedalaşırken hem iyi bir proje ortaya koydukları için sevinçli hem de ayrılık günü geldiği için hüzünlüydü.

Hande Erçel, “Benim için o kadar güzel bir deneyim oldu ki… Bu kadar güzel insanlarla tanıştım. Bu kadar uzun yol geçirdik birlikte. Ben kendi adıma çok mutluyum” açıklamasını yaptı.

Dizide Kiraz karakterine hayat veren Maya Başol, Kerem Bürsin’in kucağındaydı… Minik oyuncunun üzüntüsü ve gözyaşları kameralara yansıdı. Ortamı kahkahaya boğan kişi ise Kerem Bürsin oldu.

Bürsin, “En sevdiğin kişi kimdi?” diye sorunca Maya Başol, “Kerem” diyerek herkesi gülümsetti.

Her şeyin tadında ve çok güzel olduğunu söyleyen Hande Erçel, projenin devam etmesi gerektiğini soranlara anlamlı bir yanıt verdi.  Erçel, tatile çok ihtiyacı olduğunu, aynı ekiple çalışmayı çok isteyeceğini ama artık dinlenmeleri gerektiğini söyledi.

58 hafta birlikte aynı sete yer alan dizinin ekibi bir aile olduklarını ve birbirleri ile çok uyumlu çalıştıklarını belirten sözler söyledi.