Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin yine lider! Yaz dizilerinin yakışıklıları Alp Navruz ve Aytaç Şaşmaz peşinde!

Kerem Bürsin yine lider! Yaz dizilerinin yakışıklıları Alp Navruz ve Aytaç Şaşmaz peşinde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya paylaşımlarını analiz eden Digilup’un erkek oyuncuların haftalık sosyal medya yansımalarını gösteren raporu yayınlandı. Raporun lideri yine şaşırtmadı.

Digilup’ın raporuna göre sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncu Kerem Bürsin. Bugüne kadar pek çok başarılı yapımda rol almasına rağmen Sen Çal Kapımı ile farklı bir çıkış yapan yakışıklı oyuncu Türkiye’nin en popüler erkek oyuncularından biri haline geldi. Geçen hafta sosyal medyada hakkında 457.100 paylaşım yapılan Kerem Bürsin, haftanın en popüleri oldu.

Yaz dizileriyle birlikde, dizilerin başrol erkek oyuncuları da sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri oldu. Ada Masalı’nın Poyraz’ı Alp Navruz 180.400 paylaşımla ikinci sırada yer aldı. Listenin üçüncüsü ise Ada Masalı dizisinin rakibi Baht Oyunu’nun başrol oyuncusu Aytaç Şaşmaz oldu. Şaşmaz hakkında hafta boyunca 38.300 paylaşım yapılırken Alp Navruz’la arasındaki büyük fark dikkat çekici.

Kerem Bürsin yine lider! Yaz dizilerinin yakışıklıları Alp Navruz ve Aytaç Şaşmaz peşinde! 7

Bu yazın çok tutan dizilerinden biri de Aşk Mantık İntikam oldu. Dizinin, Burcu Özberk’le başrolü paylaşan İlhan Şen, bu sayede kariyerinde büyük bir çıkış yakaladı. Hafta boyunca hakkında yapılan 18.800 paylaşımla İlhan Şen listenin dördüncü sırasında yer aldı.

Reyting rekorları kıran Kalp Yarası’nın başrol oyuncusu Gökhan Alkan’ın pozisyonu ise şaşırttı. Etkileyici hikayesiyle izleyicilerin büyük beğenisini kazanan dizinin oyuncusu Alkan hakkında sadece 4.600 paylaşım yapıldı. Bu rakamla Alkan, rakiplerinin çok fazla gerisinde kaldı.

Listenin şaşırtan isimleri ise Şahsiyet’le yeniden ekrana gelen Haluk Bilginer, Aşkın Tarifi ile izleyiciyle buluşan Cem Davran ve Baht Oyunu’ndan Anıl Çelik oldu. Bu yaz büyük bir iddiayla başlayan ancak reytinglerden umduğunu bulamayan Cam Tavanlar’ın başrol oyuncusu Kubilay Aka ise listenin en sonunda yer aldı.