Ana sayfa Dizi Haberleri Usta oyuncu Murat Aygen’in yeni adresi belli oldu! Bakın nerede karşımıza çıkacak?

Usta oyuncu Murat Aygen’in yeni adresi belli oldu! Bakın nerede karşımıza çıkacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son olarak Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor’da Tanju Hoca olarak karşımıza çıkan Murat Aygen, dizinin kısa süre önce sona ermesiyle tatile girmişti. Bir süre sesi soluğu çıkmayan oyuncunun yeni adresi belli oldu.

Murat Aygen hayranlarıyla arasını fazla açmadı ve kendisine gelen teklifi kabul etti. Usta oyuncuyu önümüzdeki sezon Yasak Elma dizisinde izleyeceğiz.

Dördüncü sezonu bomba gibi kapatan ve yenisine tam gaz hazırlanan Yasak Elma dizisinde büyük değişiklikler olacak. Dördüncü sezonun ucu son derece açık olacak bir sahneyle sonlandırılması izleyicileri büyük bir merakta bırakmıştı.

Usta oyuncu Murat Aygen'in yeni adresi belli oldu! Bakın nerede karşımıza çıkacak? 7

Nitekim sezonun sona ermesiyle diziden Şafak Pekdemir, Barış Kılıç, Gülenay Kalkan ve Erdal Özyağcılar ayrılmıştı. Ayrılıklarla birlikte diziye yeni katılımlar da oldu. En son Baraj dizisinde izlediğimiz Biran Damla Yılmaz’ın birkaç gün önce Yasak Elma kadrosuna dahil olduğu duyuruldu.

Yılmaz’ın ardından Yasak Elma oyuncu kadrosuna katıldığı duyurulan isim ise Murat Aygen oldu. Son olarak Mucize Doktor dizisinde Tanju Hoca karakteriyle izlediğimiz Aygen son derece deneyimli ve yetenekli bir oyuncu. 49 yaşındaki oyuncuyu daha önce Medcezir, Paramparça Aşklar, Bodrum Masalı, İstanbullu Gelin gibi birçok başarılı yapımda izlemiştik.

Murat Aygen’in Yasak Elma’da oynayacağı karakterle ilgili henüz bir bilgi yok. Ancak hikayede dengeleri değiştirecek bir karakter olacağı söyleniyor. Eylül ayında sete çıkacak olan Yasak Elma dizisi yeni sezonda yeni hikayeleri ve karakterleriyle izleyicilerin karşısında olacak.