Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal’ın yeni macerası ve Elbet Bir Gün’den sevindiren haber

Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal’ın yeni macerası ve Elbet Bir Gün’den sevindiren haber

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Sinem Ünsal, geride bıraktığımız iki sezonun en başarılı isimlerinden birisi oldu.

1993 İzmir doğumlu olan oyuncu, 2017 yılında Çoban Yıldızı isimli dizideki Güneş karakteri ile oyunculuğa adımını attı. Siyah Beyaz Aşk dizisinde Gülsüm olarak fark edilen Sinem Ünsal, Kızım dizisinde de Sevgi karakteri ile ekranda yer aldı. Ancak ünlü oyuncuyu ekranda parlatan yapım Mucize Doktor oldu. Nazlı karakterine hayat veren Ünsal, çok başarılı bir performans sergiledi ve Taner Ölmez ile de iyi bir uyum yakaladı. Şimdi ise oyuncunun önünde büyük bir sınav var…

Elbet Bir Gün isimli dizide başrolü elde eden Sinem Ünsal, kariyerinde yeni bir zıplama yaşayabilir. Bu arada dizinin çekimlerine Kapadokya’da başlandı. Bu da günün sevindirici bir gelişmesi oldu.

Şebnem Bozoklu’nun yanı sıra Burak Yamantürk de başrolde yer alan isimler arasına katıldı. Muhammet Uzuner, Helin Kandemir ve Ulvi Kahyaoğlu’nun da kadrosuna katıldığı Elbet Bir Gün, iki kız kardeşin hikayesi olarak ekranda dram performansı sergileyecek.

Dizi hayranları Eylül ayında Fox TV ekranında Elbet Bir Gün dizisi ile tanışacak. Sinem Ünsal’ın performansı da herkes tarafından yakından takip edilecek. Ünsal, Mucize Doktor’un ikinci sezon ile birlikte final yapmasının ardından tatile çıktı.

2 sezonluk yoğun geçen deneyimden sonra dinlenme fırsatı bulan oyuncu, tatil pozlarıyla da sosyal medyada hayranlarından beğeni topladı. Güzelliği ile göz dolduran Ünsal, fit vücuduyla da hayranlarını mest etti.

Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal'ın yeni macerası ve Elbet Bir Gün'den sevindiren haber 7

Tatilde iyice dinlenen ve yeni sezon için enerji depolayan oyuncu, Kapadokya’da sete çıktı ve yeni ekibi ile de yeni bir maceraya doğru yol almaya başladı.