Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’in idolüm dediği dünyaca ünlü aktör Antonio Banderas ile tanışması sosyal medyaya damga vurdu!..

Kerem Bürsin’in idolüm dediği dünyaca ünlü aktör Antonio Banderas ile tanışması sosyal medyaya damga vurdu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinin yurt dışında elde ettiği büyük başarının meyvelerini yemeye devam ediyor. Adını dünyanın dört bir yanına ulaştıran başarılı oyuncu, geçtiğimiz Cuma günü İspanya’da hayranlarıyla buluştu.

8-27 Mart tarihleri arasında düzenlenen 25. Malaga Film Festivali’ne onur konuğu olarak katılan Kerem Bürsin, 18 Mart Cuma günü festival açılışında yer alarak, kırmızı halıda yürüdü. Yakışıklı oyuncunun ziyareti duyan İspanyol hayranları festival alanına hücum etti.

İspanya’da geniş bir hayran kitlesi olan Kerem Bürsin, İspanyol basınında da geniş yankı buldu. Öte yandan Kerem Bürsin bu ziyaret vesilesiyle çocukluk hayalini de gerçekleştirdi.

Ünlü oyuncu çocukluk idolüm dediği ünlü İspanyol aktör Antonio Banderas ile tanıştı. Banderas ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan oyuncu mutluluğunu hayranlarıyla da paylaştı.

Kerem Bürsin'in idolüm dediği dünyaca ünlü aktör Antonio Banderas ile tanışması sosyal medyaya damga vurdu!.. 8

Antonio Banderas, Malaga tiyatrosunu ziyaret etti. Kerem Bürsin de, konuk olarak katıldığı Film Festivali’nde toplu gösterim sonrası idollerinden biri olan Banderas ile yüz yüze tanışmak  için tiyatroya gitti.

Kerem Bürsin, Malaga festivalinin kırmızı halısında Banderas ile büyüdüğünü söyleyerek, ünlü aktörün ‘El Zorro’ filmini gördükten sonra oyunculukla ilgilenmeye başladığını  ifade etti.

Kerem Bürsin'in idolüm dediği dünyaca ünlü aktör Antonio Banderas ile tanışması sosyal medyaya damga vurdu!.. 9

Dünyaca ünlü İspanyol aktör Antonio Banderas da Kerem Bürsin ile fotoğraflarını kendi instagram hesabında  paylaşarak şu notu düştü;  “Dün Kerem Bürsin, Türk oyuncu bizi görmeye geldi ve tanışmaktan zevk duyduk ve onun varlığından keyif aldık.” Kerem Bürsin paylaşıma, ‘En iyilerden birisin!’ yorumunu yaptı.

Sosyal ağlarda şaşkınlık yaratan fotoğraf, birkaç dakika içinde Twitter’da ‘Antonio Banderas ve Kerem Bürsin’i trend haline getirdi.