Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’in zirveden inmeye hiç niyeti yok!

Kerem Bürsin’in zirveden inmeye hiç niyeti yok!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adba TV, 16-22 Ağustos haftasında sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncularını yayınladı. Kerem Bürsin yine listenin zirvesinde yer aldı.

190.309 ileti sayısı ile Sosyal Medyada En Popüler Erkek Oyuncular Listesi’nin başında, yer alan Kerem Bürsin  rakiplerine açık ara fark attı. Fox TV’de yayınlanan ‘Sen Çal Kapımı’ dizisi ekranlarda çok yakından final yapacak olan Kerem Bürsin rol arkadaşı Hande Erçel, ile yaşadığı aşkla da sürekli gündemde.

Kerem Bürsin'in zirveden inmeye hiç niyeti yok! 10

Kerem Bürsin önümüzde ki günlerde çok önemli bir projeye daha imza atacak. Disney’in dijital yayın platformu Disney +, 2022 yazında Türkiye’deki yayınına başlıyor. Turkish Disney’in ilk dizisinin baş rolünde ise Kerem Bürsin rol alacak. Kerem Bürsin’in rol alacağı dizi, ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinin de yapımcısı olan MF Yapım tarafından çekilecek. Dizinin adı, konusu ya da diğer başrol oyuncusuyla ilgili halen herhangi bir açıklama yapılmadı. Görünen o ki Kerem Bürsin uzunca bir süre daha listenin zirvesinde yer alarak adından söz ettirecek.

Kerem Bürsin'in zirveden inmeye hiç niyeti yok! 11

Bürsin’i listenin ikinci sırasında 89.092 ileti sayısı ile Alp Navruz takip etti. Star TV’de yayınlanan ‘Ada Masalı’ dizisinde ‘Poyraz’ karakterini canlandıran Alp Navruz, dizide partneri Ayça Ayşin Turan’la da uyumlu bir birliktelik yakaladı.

Kerem Bürsin'in zirveden inmeye hiç niyeti yok! 12

Kanal 7 ‘de yayınlanan günlük dizi ‘Emanet’de ‘Yaman’ karakteriyle ekranlara gelen Halil İbrahim Ceyhan, 40.504 ileti sayısı ile listenin 3. sırasında yer aldı.

Listenin tamamını aşağıda görebilirsiniz;

Kerem Bürsin'in zirveden inmeye hiç niyeti yok! 13