Ana sayfa Dizi Haberleri Nilsu Berfin Aktaş Benim Hayatım’dan sonra arayı fazla açmadan ekrana geri dönüyor!

Nilsu Berfin Aktaş Benim Hayatım’dan sonra arayı fazla açmadan ekrana geri dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de yaz dizisi olarak başlayan ve çok sevildiği için kış sezonunda da yayınına devam eden Kalp Yarası dizisi son haftalarda reyting sıkıntısı çekiyor. Kalp Yarası ekibinin yüzü son bölümünde reytingde yaşanan artışla gülerken dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. En son Benim Hayatım ile izlediğimiz genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, dizinin sona ermesinden sadece iki hafta sonra Kalp Yarası ile ekrana geri dönüyor.

Çekimleri Antakya’da gerçekleştirilen Kalp Yarası dizisi, başrollerinde yer alan Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan’ın müthiş uyumu sayesinde çok seviliyor. Dizi her ne kadar reytinglerden çok iyi sonuçlar alamasa da sosyal medyada birinciliği, reyting birincilerine dahi kaptırmıyor.

Artık oturmuş bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin oyuncu kadrosuna çok genç ve yetenekli bir isim katıldı. Genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, Kalp Yarası dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Nilsu Berfin Aktaş Benim Hayatım'dan sonra arayı fazla açmadan ekrana geri dönüyor! 7

Nilsu Berfin Aktaş en son Star TV’de yayınlanan ve yapımcılığını Bahadır Özdener’in gerçekleştirdiği Benim Hayatım dizisinde başrolde yer almıştı. Aktaş dizide başrolü Genco Özak’la paylaşmıştı.

İki genç oyuncu da iyi bir uyum yakalamış olsa da hikayenin izleyiciler tarafından ilgi bulmaması nedeniyle dizi ilk bölümünden itibaren son derece kötü reyting sonuçları alımştı. Durum böyle olunca benim Hayatım altıncı bölümde final yapmıştı.

Nilsu Berfin Aktaş da finalin ardından çeşitli teklifler aldı. Oyuncu, bu teklifler arasında atv’nin sevilen dizilerinden Kalp Yarası’ndan gelen teklifi değerlendirdi. Genç oyuncu Kalp Yarası dizisinde sürpriz bir karakter için anlaşmaya vardı. Genç oyuncu dizinin 28. bölümünden itibaren ekrana gelmeye başlayacak.

1998 yılında Ankara’da dünyaya gelen Nilsu Berfin Aktaş, oyunculuğa reklam filmleriyle başlamıştı. Genç oyuncu, Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinde canlandırdığı Gökçe karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.