Ana sayfa Dizi Haberleri Kıbrıs Zafere Doğru dizisi final mi yapıyor? Final tarihi ne zaman?

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi final mi yapıyor? Final tarihi ne zaman?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in büyük iddialarla geçen sezon başında ekrana getirdiği Kıbrıs Zafere Doğru dizisi başladığı ilk günden bu yana reytinglerde bir türlü istediği başarıyı elde edemedi. Diziye olan ilgi özellikle ikinci sezonda azalınca beklentiler karşılanamdı.

Gazeteci Birsen Altuntaş, TRT 1’de yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin 31. bölümde final yapacağına karar verildiği bilgisini paylaştı. Başladığnda iyi reytingler alan ikinci sezonda düşüş yaşayan dizinin en son 19. bölümü yayınlanmıştı.

Her ne kadar Kıbrıs Zafere Doğru’nun 31. bölümde final yapacağı belirtilse de ortalıkta dolaşan iddia 24. bölümde de bitirebileceği yönünde.

Nitekim Pelin Karahan’ın dizi setinden “Paydos” kelimesiyle paylaştğı ekip fotoğrafı dizi çekimlerinin sona erdiği yönünde yorumlandı.

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi final mi yapıyor? Final tarihi ne zaman? 42

Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun başrollerini paylaştığı dizinin yönetmeni Osman Taşcı ve Barış Erçetin. Senaryosu ise Emre Özdür ve Başar Başaran tarafından kaleme alıyor.

Kıbrıs Türk halkının yaşadığı zulmün yanı sıra, kurtuluş mücadelesin ide anlatan dizi ilk bölümleriyle ilgi görmüştü. Dizinin son bölümünde Rauf Denktaş’ın, Kıbrıs’a kaçak olarak yapacağı seyahat damgasını vurmuştu.

Türkiye’nin yakın geçmişini anlatan ve bir nevi belgesel niteliğindeki dizi ilk sezonda Bir Zamanlar Kıbrıs adıyla başlamıştı. Kıbrıs Zafere Doğru, ilk sezondaki büyük başarının ardından bu sefer savaş sahnelerinin yoğun olacağı bir döneme başlamıştı.