Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Karahan kariyerinin zirvesinde hayranlarına yeni projesiyle büyük şaşkınlık yaşatacak!

Pelin Karahan kariyerinin zirvesinde hayranlarına yeni projesiyle büyük şaşkınlık yaşatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonda Bir Zamanlar Kıbrıs, ikinci sezonda ise Kıbrıs Zafere Doğru isimlerle yayınlanan dönem dizisinde başrolde yer alan Pelin Karahan, geçtiğimiz Aralık ayında Kuzey Kıbrıs’tan dönmüş ve aile özlemini gidermişti. Oyuncu, o süreçten bu yana da hem sinema filmi hem de tiyatro ile yoluna devam ediyor.

1984 yılında Ankara’da dünyaya gelen başarılı oyuncu, son dönemde Güven Bana isimli sinema filminin çekimlerini tamamlamasıyla da gündeme gelmişti. Oyuncunun yeni sezonda ne yapacağını merak eden hayranları, bu sefer dizilerde değil ama tiyatro sahnesinde çok farklı projelerle mest olacak.

Zamanının büyük bölümünü tiyatro çalışmalarına ayıran Pelin Karahan, yeni dönemde müzikal bir oyun için de önemli bir hazırlık sürecinin içine girdi. Şan dersleri alan oyuncu, kendisine büyük deneyim katacak bir projeye dahil oldu.

Pelin Karahan, “Ben sinema filmini bitirdim, şimdi tiyatro devam edecek. Bir de bir güzel müzikalimiz var, Haldun Dormen ve senfoni orkestrası ile birlikte. Broadway’den İstanbul’a Müzikaller adında. Birkaç oyunluk bir iş olacak, güzel bir kadrosu var. Onun şan dersleri, dans dersleri ve provaları var” açıklamasında bulundu.

Pelin Karahan kariyerinin zirvesinde hayranlarına yeni projesiyle büyük şaşkınlık yaşatacak! 7

Broadway’den İstanbul’a Müzikaller isimli projenin birkaç oyunu kapsadığından bahseden Pelin Karahan, çok etkili bir oyuncu kadrosunun de yer alacağını anlattı.

Canan Ergüder, Asuman Dabak, Emre Altuğ, Pelin Akil gibi isimlerin de yer aldığı 10 kişiden yer alan bir kadro ile yola çıktıklarını anlatan Pelin Karahan, tiyatrodan sonra müzikal projesiyle de sahnede olacağı için memnuniyetini dile getirdi.

Yeni sezon için televizyon dizisi de olabileceğini ve bunun için görüşmeler yaptığını anlatan Pelin Karahan, henüz anlaştığı bir iş olmadığını ifade etti.