Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz, Cem Karaca’nın şarkısını yorumladı, sosyal medya yıkıldı!

Aytaç Şaşmaz, Cem Karaca’nın şarkısını yorumladı, sosyal medya yıkıldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Baht Oyunu dizisiyle gönüllerde taht kuran yakışıklı oyuncu Aytaç Şaşmaz şarkıcılığa iyice ısınmaya başladı. Oyuncu YouTube’da da şarkıcılık yeteneğini konuşturdu.

Oyuncu, dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı partneri Cemre Baysel ile birlikte Kanal D’de geçtiğimiz cumartesi yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olmuştu.

İki yıldız oyuncu Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla gerçekleşen programda çok sevdikleri şarkıları seslendirdi.

Aytaç Şaşmaz, Cem Karaca'nın şarkısını yorumladı, sosyal medya yıkıldı! 7

Aytaç Şaşmaz programda seslendirdiği Yandım, Gülpembe ve Resimdeki Gözyaşları şarkılarındaki performansıyla hem izleyiciden hem  programın sunucularından hem de konuklar Aşkın Nur Yengi ve Mehmet Erdem’den tam not almıştı.

Ünlü oyuncu şarkıcılığa iyice ısındı. Cem Karaca’nın Bir gün Belki Hayattan şarkısını yorumlayarak YouTube’da yayınlayan Aytaç Şaşmaz performansıyla hayranlarından yine övgü dolu yorumlar aldı.

Oyuncunun hayranları; ‘Bir insanda nasıl bu kadar fazla yetenek olabilir.’, ‘ Sesin çok güzel arada sırada duymak isteriz.’, ‘Adamda ses, oyunculuk, yakışıklılık ne ararsan var.’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Cem Karaca’nın Bir gün Belki Hayattan (Resimdeki Gözyaşları) şarkısının Aytaş Şaşmaz yorumunu aşağıda dinleyebilirsiniz;