Ana sayfa Dizi Haberleri Kıbrıs Zafere Doğru dizisi reytinglerde dengeleri bozdu!

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi reytinglerde dengeleri bozdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında geçen sezon başlayan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi büyük ilgi gördü. Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Pelin Karahan ve Gülper Özdemir’in başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonunda bazı değişiklikler yaşandı.

Geçen sezon perşembe akşamları yayınlanan dizinin günü Cuma olarak değiştirildi. İsmi ise Kıbrıs Zafere Doğru olarak yenilenen dizi ekrana geri döndü… Kıbrıs Türk halkının kurtuluş mücadelesini anlatacak olan yeni sezonda özellikle savaş sahnelerini yoğun şekilde göreceksiniz.

Türkiye’nin Kıbrıs Türk halkını kurtarmak için başvurduğu Barış harekatına doğru yavaş yavaş ilerleyen hikaye izleyicilerden ilgi görmeye devam ediyor. Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin ekrana dönüşü ortalama reytinglerle gerçekleşti.

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi reytinglerde dengeleri bozdu! 7

Dizinin tüm kategorilerde benzer oranlar elde etmesi ve Cuma rekabetinde söz sahibi olacağını sergilemesi dikkat çekiciydi. Tüm kişiler kategorisinde günü yedinci olarak tamamlayan dizi, AB’de dördüncü oldu ve ABC1 kategorisinde ise beşincilik elde etti.

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin Kırmızı Oda, Arka Sokaklar, Yalancı ve Aşk Mantık İntikam dizileri ile etkili bir şekilde yarışabileceği de görülüyor.

TRT1 dizisinin başlaması rekabette dengeleri de değiştirdi. Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar 15 Ekim Cuma günü birincilikleri paylaştı ama Kıbrıs Zafere Doğru ilerleyen bölümlerde iyi sonuçlar alır ise birinciliğe bile aday olabilir.