Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un yeni dizisinde önemli değişiklik!

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un yeni dizisinde önemli değişiklik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medyapım tarafından hazırlıkları devam eden Fox TV’nin yeni dizisi, Japon yapımı olan Oasis uyarlaması olacak. Daha önce isminin İmkansız olabileceği belirtilen dizide önemli bir değişiklik gündeme geldi.

Sosyal medya kullanıcıları yeni dizinin isminin Misafir olarak değiştirildiğine yönelik paylaşımlar yapıyor. Instagram ve twitter platformlarında ‘misafirdizifox’ ismi ile sayfalar oluşturulduğu da gözlemleniyor. Fox TV tarafından daha önce yapılan duyuruda yeni dizi için çalışmaların başladığı belirtilmiş ama ismi net olmadığı için duyurulmamıştı.

Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrollerinde yer aldığı dizide etkili bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi isimler yeni dizinin başarısı için ter dökecek.

Misafir isimli Fox TV dizisinde Hazal Kaya “Gece”, Buğra Gülsoy “Erdem” ve Ozan Dolunay “Giray” karakterine hayat verecek.

Yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün’ün oturduğu dizinin senaryosunu Özge Aras yazıyor. Travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadınla, eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir adamın umut dolu karşılaşma hikayesini anlatan dizi merakla bekleniyor.

Fox TV’den resmi olarak henüz dizinin isminin duyurulmadığını, ancak sosyal medya kullanıcılarının kulis bilgileri çerçevesinde paylaşımlar yaptığını hatırlatalım.