Ana sayfa Dizi Haberleri Kim bu kadın? Ramo dizisinde işler karışıyor!

Kim bu kadın? Ramo dizisinde işler karışıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Ramo, ikinci sezonunda heyecanı arttırarak yerini de sağlamlaştırdı. Adana’dan İstanbul’a taşınan dizi, çok daha dikkat çekici bölümlerle izleyicinin dikkatini çekmeyi başarmakta. Cuma akşamları ekrana gelen dizide, adeta her hafta bir sürpriz ortaya çıkıyor. Yeni gelişmelerin yanı sıra yeni karakterlerin de diziye dahil olmasıyla heyecan dorukta tutulmakta.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrolünde oynadıkları dizi, şaşırtıcı hamlelerle izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam edecek gibi duruyor. Bu kez diziye bir başka karakter daha katılıyor.

Geçtiğimiz hafta bir yeni kişi diziye gelmişti. Cihangir’in karısının kardeşi olan Mazhar’a Mehmet Yılmaz Ak hayat veriyor. Oyuncu, Çukur dizisindeki Ersoy karakteriyle de çok konuşulmuştu. Bu kez Ramo’da gizemli bir adamı oynuyor.

Yeni gelecek kişi ise bir kadın karakter. Rus mafya liderinin sevgilisi rolüyle geliyor diziye. İsmi Nadya.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter’dan verdiği bilgiye göre, en son TRT1’in Vuslat dizisinde rol alan Gözde Kaya, Nadya rolüyle Ramo dizisine geliyor.

Bu kadının Ramo ve Sibel’in hayatına nasıl dahil olacağı merak konusu. Bakalım ikilinin aşklarını tehlikeye atacak bir isim mi, yoksa hayatlarını tehlikeye atacak bir kişi mi?

İzleyip göreceğiz bu sürpriz karakterin diziye nasıl bir hikaye getireceğini…

Kim bu kadın? Ramo dizisinde işler karışıyor! 7