Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’daki Meliha’yı unutun! Evrim Alasya, Akrep dizisinde Ferda ile şaşkına çevirecek!

Kırmızı Oda’daki Meliha’yı unutun! Evrim Alasya, Akrep dizisinde Ferda ile şaşkına çevirecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni sezonun çok konuşulan dizilerinden birisi olan Kırmızı Oda, şüphesiz ki ilk bölümlerinde, Evrim Alasya’nın oynadığı Meliha’nın hikayesi ile izleyenleri ekrana kilitledi. Gerçek bir yaşam öyküsünden alınan Meliha’nın yaşadıkları ile ilgili detaylar, izleyiciyi hem şoka uğrattı, hem gözyaşlarına boğdu. Alasya’nın başarılı oyunculuğu ile hayat verdiği Meliha, uzun süre unutulmayacak ama Akrep dizisiyle dönmeye hazırlanan Evrim Alasya, muhtemelen çok şaşırtacak bu kez!

Yeni dizi Akrep, Star TV’de yayınlanacak. Evrim Alasya’nın, Meliha karakterinin hikayesinin bitmesiyle birlikte çekimlerine başladığı Akrep dizisinin fragmanı yayınlandı. İlk tanıtımı izleyenler, Alasya’nın yeni karakterine şaşkınlıkla bakakaldı. Zira adı üstünde, adeta bir akrep gibi bir kişi!

İrfan Şahin’in patronu olduğu 1441 Production imzalı dizide Evrim Alasya, izleyiciyi ekrana kilitleyecek bir başka karaktere hayat veriyor. Oyuncu, Meliha’dan sonra Ferda karakteri ile ekrana gelecek ve muhtemelen çok şaşırtacak!

İşte Akrep dizisinin ilk tanıtım videosu:

Uzun yıllar sonra Demet Akbağ’ın da ekrana dönmesine vesile olan dizinin yönetmenliğini Gökçen Usta yaparken, senaryosunu da usta kalem Erkan Birgören kaleme almakta.

Düşmanını zehirlerken, kendisini de sokan bir tür olan akrep, diziye de ismini veriyor. Ferda karakterinin adeta bir akrep gibi ailesini içerden mahvetmeye çalışması nedeniyle bu tabir kullanılıyor.

Dizinin yayın tarihi belli değil ancak yayınlanan tanıtımla birlikte ilgiyi çoktan çekmeyi başardı bile.

Kırmızı Oda'daki Meliha'yı unutun! Evrim Alasya, Akrep dizisinde Ferda ile şaşkına çevirecek! 8

Bu kez bambaşka bir karakterle ekranlara dönmeye hazırlanan Evrim Alasya’nın oynadığı Ferda karakterini muhtemelen önümüzdeki günlerde çok sık konuşacağız. Yine başarılı bir oyunculuk sergilediği de yayınlanan ilk tanıtımda görülmekte.

Şimdi merakla beklenen dizinin tanıtımının ardından izleyenler de Meliha karakterine atıfta bulunarak Evrim Alasya’nın yeni dizisini yorumlamaya başladı.

Kırmızı Oda'daki Meliha'yı unutun! Evrim Alasya, Akrep dizisinde Ferda ile şaşkına çevirecek! 9

Kimi izleyenlerden gelen bazı yorumları aşağıda görebilirsiniz…

“Meğer ne çok şeytanlık biriktirmişsin içinde Meliha…”

“Meliha’yı övdük Oscar’lık dedik. Kadını burada Şeytan yapmışlar. Gerçekten Oscar’lı kadın.”

“Bizim Meliha buraya gelmiş. Hüngür hüngür ağlattı bizi Kırmızı Oda’da. Acıların kadını şimdi olmuş şeytan.”

Meliha delirmiş durumda Necdet bu sefer bittin oğlum ihanet etmeyecektin…”

“Kız Meliha yavrum yavrum diye ağlıyordun öldün sanıyorduk küllerinden doğmuşsun.”

“Evrim Alasya (Kırmızı Oda Meliha) sen nasıl bir kadınsın? Her rolü yapabilen aşırı iyi bir oyuncusun.”

Oyuncular: Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Demet Gül, Esila Umut, Taha Baran Özbek, Müge Su Şahin, Ahsen Türkyılmaz