Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kim Milyoner Olmak İster programı yılbaşı akşamında, çok özel konuklar yarışacak!

Kim Milyoner Olmak İster programı yılbaşı akşamında, çok özel konuklar yarışacak!

tarafından ker_def

Atv’nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, bu akşam ekrana gelecek yılbaşı özel bölümünde kadın sporcular yarışacak!

Murat Yıldırım’ın sunuculuğunu yaptığı Türkiye’nin en çok izlenen ve dünyanın en çok para kazandıran bilgi yarışması “Kim Milyoner Olmak İster” yılbaşı özel bölümüyle ekranlarda olacak. Kendi dallarında Türkiye’nin en başarılı kadın sporcularını ağırlayacak program yılbaşı akşamına damga vuracak.

SÜMEYYE BOYACI
Cumhuriyet tarihinin yüzme branşında ilk kadın Avrupa şampiyonu olan 15 yaşındaki Sümeyye Boyacı, yarışmacı koltuğunda oturuyor. Paralimpik Avrupa Şampiyonası’nda 50 metre sırtüstü dalında altın madalya sahibi Sümeyye, dört yaşından beri resimle de ilgileniyor ve altı yaşında ilk sergisini açmış. Şu anda dünya şampiyonluğuna hazırlanan Sümeyye, yarışmada ödül kazanması durumunda, bu parayı “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü”ne bağışlamak istediğini söyledi.

ÇAĞLA BÜYÜKAKÇAY
1989 Adana doğumlu olan Türk milli tenisçi Çağla Büyükakçay, yarışmacı koltuğunda oturuyor. On bir senedir profesyonel olarak tenis sporuyla ülkemizi temsil eden Çağla Büyükakçay, tenis sporuyla ilgilenmeye sekiz yaşında başlamış. Çağla yarışmada ödül kazanması durumunda, bu parayı “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü”ne bağışlamak istediğini söyledi.

YASEMİN ADAR
1991 Balıkesir doğumlu olan Türk milli kadın güreşçi Yasemin Adar, yarışmacı koltuğunda oturuyor. Güreş branşında Avrupa ve Dünya şampiyonlukları olan Yasemin yarışmada 250.000 TL kazanmayı hedefliyor. Yasemin Adar, hedefine ulaşması durumunda, bu parayı “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü”ne bağışlamak istediğini söyledi.

SABRİYE ŞENGÜL
1988 Trabzon doğumlu olan Türk milli Kick Boksçu Sabriye Şengül, yarışmacı koltuğunda oturuyor. 2016 yılında “WKU” ve 2018 yılında “ISKA” dünya şampiyonu olan Sabriye Hanım, yarışmada ödül kazanması durumunda, bu parayı “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü”ne bağışlamak istediğini söyledi.

Yayın Tarihi: 31 Aralık 2018 / Pazartesi
Yayın Saati: 20.00