Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisinden bir kötü gitti bir başka kötü geldi!

Kimse Bilmez dizisinden bir kötü gitti bir başka kötü geldi!

tarafından ker_def

Kimse Bilmez dizisinin 26.yeni bölümü 15 Aralık Pazar günü ekrana gelecekti ama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gündem özel programı yayınlanacağı için dizi bir hafta sonra yeni bölümüyle yayında olacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak ve heyecan ile bekleniyor. Dizinin kötü adamı Uygar’ın canlandıran Engin Hepileri’nin veda ettiği yapıma yeni bir karakter katılıyor. Bu yeni karakter de kötüler kötüsü niteliğinde olacak.

Keremcem, Özgü Kaya, Burak Serdar Şanal, Zeynep Elçin ve Sevtap Özaltun’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni kötü adamı olarak Caner Kurtaran’ı izleyeceksiniz.

Kimse Bilmez dizisinden bir kötü gitti bir başka kötü geldi! 7

Kimse Bilmez’in oyuncu kadrosuna 26’ncı bölüm itibariyle dahil olacak olan ‘Manyak Nedim’ adeta ortalığı birbirine katacak. İçi kötülükle dolu olan Nedim, yapacağı türlü oyunlarla Ali’nin hayatını altüst edecek. Dış görüntüsü ile de kişiliğinden renk vermeyen Nedim, oyunculuğuyla da herkesi ekran başına kilitleyecek.

Peki yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar:

BİR İNSAN DAHA NE KADAR KÖTÜ OLABİLİR!

Uygar, yaptığı kötülüklerle adeta kendi sonunu hazırladı. Ali ve Sevda nihayet Uygar’dan kurtulup tüm sorunları geride bıraktıklarını düşünerek birbirlerine sarılmak isterler. Hiç beklenmedik bir anda öyle bir isim karşılarına çıkacaktır ki…

Ali’nin teşkilattan tanıdığı çok özel bir isim olan ‘Manyak’ lakaplı ‘Nedim’, yıllar sonra yarım bıraktığı bir hesabı kapamak için çıka gelir. Tek derdi ‘birinci adam’ olmaktır. Adeta kötünün tanımını yeniden yapacak olan ‘Manyak Nedim’, Kurtbey ve Ali’nin hayatının tam orta yerine düşer.

Üstelik o kadar tehlikelidir ki, ilk işi kimsenin kolay kolay ulaşamadığı Kurtbey’i sinsi bir planla vurmak olur. Manyak Nedim, Ali ve Kurtbey’den ne istiyor? Öte yandan Hüdaverdi’nin kaldırıldığı hastanede çalışan ve tesadüfen Duygu’yu gören Doktor Ahmet, yeniden eski duygularıyla yüzleşmiştir. Duygu’ya yaklaşmaya çalışan Ahmet, karşısında duran en büyük engeli, yani Pilot’u atlatabilecek mi?

Yayın Tarihi : 22 Aralık 2019 / Pazar

Yayın Saati : 20.00

Yapımcı : Baba Yapım

Yönetmen : U. Hakan Eren, Reyhan Pekar

Senaryo : Hasan Burak Kayacı

Oyuncular : Keremcem (Ali), Özgü Kaya (Sevda), Engin Hepileri (Uygar), Burak Serdar Şanal (Pilot), Zeynep Elçin (Duygu), Zehra Yılmaz (Tuğçe), Kubilay Penbeklioğlu (Köksal), Özlem Başkaya (Hayriye), Ferdi Kurtuldu (Hüdaverdi), Yiğit Koçak (Sinan), Selda Özbek (Meral), Hakan Altıner (İlhan), Timur Ölkebaş (Vedat), Burak Haktanır (Ergin), Onur Dikmen (Sarp), Adnan Biricik (Kurtbey), Beran Özel (Ezgi), Asya Taşkın (Zeynep), Sevtap Özaltun (Özlem) ve Fatma Karanfil (Nilüfer)