Ana sayfa Sosyal Medya Kiracı dizisinin başrole Dilan Çiçek Deniz ve yeni bir değişime hazır olun!

Kiracı dizisinin başrole Dilan Çiçek Deniz ve yeni bir değişime hazır olun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz’in geçtiğimiz günlerde yaptığı röportajı izleyenler bu kadar mutlu ve heyecanlı olmasının nedenini öğrenmiş ama detayları öğrenememişti…

Yönetmen Ozan Açıktan’ın Gidenler isimli projesinde Burak Deniz ile birlikte rol alan Dilan Çiçek Deniz, sarı saçlarıyla da çok dikkat çekti. Filmdeki rolü için bu imaja bürünen oyuncu, yakında yeni bir imajla hayranlarının karşısına çıkacak.

Dilan Çiçek Deniz’in bu günlerde çok mutlu olmasının altında yatan neden yeni bir dizi projesi… Geçen sezon Alev Alev isimli Show TV dizisinin başrolünde yer alan oyuncu, şimdi de MF Yapım tarafından hazırlıklarına başlanan Kiracı isimli dizinin başrolü için anlaşma sağladı.

Kiracı dizisinin başrole Dilan Çiçek Deniz ve yeni bir değişime hazır olun! 7

Oyuncu röportajında heyecanının yeni bir dizi olduğunu söylemiş ama detay vermemişti. Gazeteci Birsen Altuntaş ise bu projenin Kiracı isimli yapım olduğunu duyurdu. Bir apartmanda geçen hikayenin farklı insan hikayelerini izleyicilerin karşısına çıkarması bekleniyor. Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı dizinin senaryosunu ise Nermin Yıldırım hazırlıyor.

Dilan Çiçek Deniz, daha şimdiden yeni projesi için büyük bir heyecan içinde… Oyuncu senaryoyu çok beğendi. Bu da hayranlarının senaryonun detaylarını çok merak etmesine neden oldu.. Kiracı yeni sezonun sürpriz bir projesi olacak gibi gözüküyor.

Yeni rolü için hazırlanmaya başlayan ünlü oyuncunun, yeni bir imaj ile de yakında görünmesi bekleniyor. Bu yeni imaj, yeni dizideki karakterin de görüntüsü olacak gibi gözüküyor.