Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir yeni dizisi için susuyor, çünkü bir korkusu var!

Demet Özdemir yeni dizisi için susuyor, çünkü bir korkusu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus platformunun ünlü isimleri bünyesine katmak için büyük bütçeler ödediği konusu gündeme geldi. Bu isimlerden birisi de Demet Özdemir. Televizyon kanalları için yapılan projelerde ödenen bölüm başı ücretleri ile Disney Plus’ın önerdiği ücretler arasında büyük fark olduğu ortaya çıktı.

Demet Özdemir de gelecek hafta çekimleri başlayacak olan Dünyayla Benim Aramda isimli romantik komedi dizisi için sete çıkacak. Buğra Gülsoy ile Hafsanur Sancaktutan’ın da başrolünde yer alacağı projenin hazırlıkları devam ediyor. Demet Özdemir ise bu işe sıkı bir şekilde hazırlanıyor ve formunu korumak için de hem yediklerine hem de sporuna özen gösteriyor.

Oğuzhan Koç ile yaz aylarında evlenmesi beklenen çift, henüz bir tarih belirleyemedi. Hem Oğuzhan Koç’un albüm çalışmaları var hem de Demet Özdemir yeni bir diziye başlıyor. Çift, iş takvimine göre rahatladıkları bir zaman içinde evleneceklerini belirtmekle yetindi.

Demet Özdemir yeni dizisi için susuyor, çünkü bir korkusu var! 21

Yeni dizisine sıkı şekilde hazırlandığı bilinen Demet Özdemir, çekimlerin başlayacağı tarihin tam olarak belli olmadığını ama kısa süre içinde başlayacaklarını anlattı. Oyuncu, “Kısa zamanda deniliyor bana da. Çok fazla bilgi veremiyorum. Çünkü her şeyi anlatacağımı çok iyi biliyorsunuz” dedi.

Ünlü oyuncu, projenin sürprizinin kaçmasından korkuyor ve bilgi vermek istemiyor. Oyuncu, basına karşı çok açık olmasıyla ve her türlü detayı paylaşmasıyla biliniyor. Demet Özdemir, vereceği bilgilerin projeye zarar vermesinden korktuğu için de detay paylaşmak istemiyor.

Oğuzhan Koç, Mayıs ayında çıkacak olan mini bir albüm yapacağını ve çalışmalarını sürdürdüğünü anlattı. Tüm şarkıları kendisinin yazdığını belirten Oğuzhan Koç, “Ben başkalarının yazdığı şarkıları okumam” diyerek de iddialı konuştu.

Demet Özdemir’in sevgilisinin bir şarkısının klibinde yer alabileceği de ortaya çıktı. Oyuncu, “Neden oynamayım” derken, Oğuzhan Koç ise akıllarında bazı düşünceler olduğunu ifade etti.