Ana sayfa Sosyal Medya Selin Şekerci, İbrahim Selim ayrılığında son noktayı koydu!

Selin Şekerci, İbrahim Selim ayrılığında son noktayı koydu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu çift Selin Şekerci ile İbrahim Selim arasında aşk, Selin Şekerci’nin İbrahim Selim‘in “İbrahim Selim ile Bu Gece” programına konuk olmasının ardından başlamıştı. Birbirlerine çok yakıştırılan çift ocak ayında ilişkilerini sessiz sedasız noktaladılar.

Bir süre ayrılıkları hakkında açıklama yapmayan çiftten İbrahim Selim ilk defa Pera Palas dizisinin galasında konuşmuş, “Anlaşamadık, ayrılık kararı aldık biz de. O muhteşem bir insan, ben çok çalıştığım için kendisine zaman ayıramadım ve bu yüzden de ilişkimiz bitti” demişti. Geçtiğimiz akşam ise Alice Müzikali’ni izleyen Selin Şekerci, müzikal çıkışında hem hayatı hem de İbrahim Selim hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Selin Şekerci, İbrahim Selim ayrılığında son noktayı koydu! 8

Alice Müzikali’ni çok beğendiğini söyleyen Selin Çekerci, yakın arkadaşlarının oynadığı müzikalde öncelikle Enis Arıkan ve Merve Dizdar’ın performansını çok beğendiğini belirterek şunları söyledi; “Enis’e zaten hayranım, özellikle Enis ve Merve’ye aşırı yükseldim. Ezgi de çok tatlı, Serenay’ı zaten tartışmaya gerek yok. Gerisi hakkında konuşmayayım” diyerek eski sevgilisi İbrahim Selim hakkında yorum yapmak istemedi.

Selin Şekerci’ye müzikalde Kral rolünü canlandıran, eski sevgilisi İbrahim Selim’in oyunculuğunu nasıl bulduğu bir kez daha sorulduğunda ise çok güzel olduğunu ifade eden oyuncu, bütün oyunu çok beğendiğini söyledi.

Selin Şekerci, İbrahim Selim ayrılığında son noktayı koydu! 9

Yeşilçam adlı dijital dizide başrol oynayan Selin Şekerci, bu günlerde yeni gelen teklifleri değerlendirdiğini, senaryo okumaları yaptığını, gelen iki işten birini kabul edeceğini ve önceliğinin televizyon dizisi olduğunu belirtti.

Selin Şekerci eski sevgilisi İbrahim Selim ile ayrılığını da onaylayarak, ilişkilerinde geri dönülemez bir noktada olduklarını şu sözlerle söyleyerek noktayı koydu;

“Çok güzel bir çifttik ama olmadı. İbrahim Bey’in söylediği gibi ‘birbirimize zaman ayıramadık’ diyelim. Oyun öncesinde ya da sonrasında da birbirimizle karşılaşmadık, öyle bir sohbetimiz de olmadı. Ben onu, o da beni çok seviyordur fakat tekrar birleşmemiz çok mümkün değil. Allah yolunu açık etsin diyeyim…”