Ana sayfa Sosyal Medya Kiracı dizisinin hazırlıklarına başlayan Dilan Çiçek Deniz müjdeyi verdi!

Kiracı dizisinin hazırlıklarına başlayan Dilan Çiçek Deniz müjdeyi verdi!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – En son Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisinde Rüya karakteriyle ekrana gelen Dilan Çiçek Deniz, bir senedir televizyondan uzak kaldı. Bu sürede internet projelerine odaklanan genç oyuncu, Yarım Kalan Aşklar ve Yarına Tek Bilet adlı yapımlarda yer aldı.

Oyunculuk hayatına Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle başlayan Dilan Çiçek Deniz’in dönüm noktası Sena Koçovalı karakteriyle yer aldığı Çukur dizisi oldu. Başarılı oyuncu Güneşin Kızları, Bodrum Masalı ve Alev Alev adlı başarılı projelerde de yer aldı.

Yaz sezonu için çalışmalarını sürdüren oyuncu yakın zamanda anlaşma yaptığı, Yusuf Nermin Yıldırım’ın senaryosunu yazdığı, Pirhasan’ın yönettiği Kiracı dizisiyle çekimlere başlayacak.

Kiracı dizisinin hazırlıklarına başlayan Dilan Çiçek Deniz müjdeyi verdi! 7

Geçtiğimiz akşam sevgilisi Thor Saevarsson ile akşam yemeği çıkışı muhabirlerin sorularını cevaplayan Dilan Çiçek Deniz, projenin çok güzel gittiğini, yakında detayların iyice belli olacağını dile getirdi. Son dönemde iş yaşamı da aşk yaşamı da yolunda giden oyuncu bir süredir beraber olduğu ve aşk yaşadığı sevgilisi İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson’dan evlilik teklifi almış ve bu teklifi sosyal medya aracılığıyla sevenlere duyurmuştu.

Muhabirlerin evlilikle ilgili sorularını da cevaplayan güzel oyuncu, “Bugün sonunda düğün planlamalarına başladık. Sevdiğimiz insanlarla toplantılar yaptık. Sonun da birkaç ay içinde evleneceğiz. İş durumuna bağlı biraz ama İstanbul dışında yaz düğünü olmasını istiyorum” açıklamalarında bulundu.