Ana sayfa Sosyal Medya Sera Kutlubey ne şanslı, Kapımdaki Düşman dizisinde herkesin arayıp da bulamadığı rol düştü!

Sera Kutlubey ne şanslı, Kapımdaki Düşman dizisinde herkesin arayıp da bulamadığı rol düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sera Kutlubey son dönemin dikkat çeken başarılı kadın oyuncuları arasında bulunuyor. Zalim İstanbul isimli dizideki Cemre performansı ile dikkat çeken oyuncu, daha sonra Hercai dizisinde 13 bölüm yer almıştı. Uzun süredir ekranda olmayan Sera Kutlubey, yeni projesi ile hayranlarını çok memnun edecek.

2016 yılında kariyerine başlayan oyuncu, Babam ve Ailesi isimli dizide dikkat çektikten sonra, İsimsizler adlı dizide Seher karakteri ile izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Ancak Zalim İstanbul dizisi oyuncu adına bir kariyer zıplaması yaşamasını sağladı. Kısa sürede geniş bir hayran kitlesi elde eden Sera Kutlubey, şimdi de yeni dizisi Kapımdaki Düşman ile hayranlarını şaşırtmaya geliyor.

Medyapım imzası taşıyan yeni dizi, ihanetler ve entrikalarla dolu bir hikayeye sahip… Kapımdaki Düşman isminin dizideki karşılığı ise Sera Kutlubey’in canlandıracağı Damla karakteri… Oyuncu, birçok meslektaşının arayıp da bulamadığı ters köşe bir rolle geliyor.

Damla karakteri en yakın arkadaşının eşinin de metresi olacak ve bu sır dizinin ilerleyen bölümlerinde trajik olayların yaşanmasına neden olacak.

Sera Kutlubey ne şanslı, Kapımdaki Düşman dizisinde herkesin arayıp da bulamadığı rol düştü! 7

Doruk karakterinde İsmail Demirci ve Ceyda karakterinde ise Hatice Şendil başrolde yer alıyor. Doruk ile Ceyda evli bir çift. İhanet ile sınanan Doruk, eşinin şirketinde genel müdür ve aynı zamanda da eşinin en en yakın arkadaşı Damla onun metresi konumunda…

Ceyda’nın yakın arkadaşı olarak sandığı Damla karakteri hikayenin kilit noktasında. İşte bu durum Sera Kutlubey’e yeteneklerini sergilemesi ve birbirinden farklı duyguları izleyicilere geçirmek için bir fırsat yaratıyor. Birçok oyuncunun böyle sıkıntılı rolleri aradığı ve iyi bir deneyim fırsatı olarak gördüğü de biliniyor.

Damla karakterinde Sera Kutlubey’in de başarılı performans sergilemesi kimseyi şaşırtmayacaktır. Medyapım imzasını taşıyan Kapımdaki Düşman dizisi, Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Dizinin hazırlıkları sürüyor ve okuma provaları da yapılıyor. Bu da yakında çekimlerin başlayacağı anlamına geliyor.