Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Herkesin merak ettiği Süslü Korkuluk’un çekim mekanını yönetmen Cem Karcı açık etti!

Herkesin merak ettiği Süslü Korkuluk’un çekim mekanını yönetmen Cem Karcı açık etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin Trakya bölgesinde yer alan Kırklareli, Süslü Korkuluk dizisinin çekim yeri oldu… Heyecanla beklenen dizinin çekimlerinin başladığının ortaya çıkması da şehrin öne çıkmasını sağlayacak bir gelişme oldu. Birçok dizi hayranı setten gelecek haberleri bekliyor…

Süslü Korkuluk dizisinin yönetmeni Cem Karcı, geçtiğimiz hafta yaptığı paylaşımlarla okuma provalarını duyurmuş ve heyecanı artırmıştı. Ancak dizi hayranları merakla bekledikleri Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç ikilisinden bir poz göremedi.

Netflix için çekimleri Kırklareli’nde başlayan dizi için mekan seçimlerinin yapılması da biraz zaman almıştı. İstanbul’a çok yakın olan Kırklareli’nin öne çıkmasını sağlayan bu gelişme, şehre ziyaretçi akınını da beraberinde getirebilir.

tv8’in heyecanla fragmanını yayınladığı ancak bir bölümün 2 Milyon TL bütçeye sahip olması nedeniyle Netflix tarafından satın alınan Süslü Korkuluk, etkili bir hikaye ve güçlü oyuncu kadrosuna sahip…

Herkesin merak ettiği Süslü Korkuluk'un çekim mekanını yönetmen Cem Karcı açık etti! 8

Peyami karakteri ile Esvet’in aşk hikayesini izleyeceksiniz. Çağatay Ulusoy bir moda tasarımcısı olarak izleyici karşısına çıkacak. Esra Bilgiç ise güzelliği ile bu tasarımcının gönlünü kaptırdığı Esvet’i canlandıracak.

2021 yılında birbirinden farklı rolleri çok başarılı şekilde canlandıran Salih Bademci de bu sette ekiple birlikte yer alıyor. Dimitri karakterinde izleyeceğimiz oyuncu, özellikle Kulüp isimli dizideki Selim Songür karakteri ile göz doldurmuştu.

Olgun Şimşek ile Engin Şenkan da dizinin kadrosunda yer alan usta isimler olarak öne çıkıyor. Süslü Korkuluk dizisinin setinden paylaşımlar bekleyenler ise yönetmen Cem Karcı’nın sınırlı paylaşımlarından umutlu…

Herkesin merak ettiği Süslü Korkuluk'un çekim mekanını yönetmen Cem Karcı açık etti! 9

Kırklareli ilinin Vize ilçesine bağlı Balkaya isimli köyden görüntü paylaşan Cem Karcı, böylece çekim bölgesini de duyurmuş oldu.

Süslü Korkuluk dizisi hayranları, ekibin nerede olduğunu Cem Karcı’nın paylaşımlarını takip ederek öğrenmeye çalışıyor.