Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kiracı isimli yeni dizi için Dilan Çiçek Deniz ilk adımlarını attı!

Kiracı isimli yeni dizi için Dilan Çiçek Deniz ilk adımlarını attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz’i son günlerde görenler ne kadar mutlu olduğunu da fark ediyor. En son Gidenler isimli sinema filmi için Burak Deniz ile birlikte üçüncü kez ortak bir projede yer alan Dilan Çiçek Deniz, çekimlerin bitmesinden memnun.

Saçlarını sarıya boyatan oyuncu, yeni dizisi Kiracı için de anlaşmasını yaptı. Oyuncu yeni diziyi doğrularken, herhangi bir detay vermekten kaçındı. Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini yaptığı ve Nermin Yıldırım’ın senaryosunu yazdığı Kiracı dizisi büyük bir merakla bekleniyor. Oyuncu, geçen sezon Alev Alev isimli Show TV dizisinin başrolünde yer almıştı.

Kiracı dizisi için görüşmelere başlayan oyuncu, yeni karakterine hazırlanmak amacıyla da yakında imajını yenileyecek. Eski saç rengine geri döneceğini belirten oyuncu, ayrıca diziyle ilgili detaylar için görüşmelere katılıyor. Televizyona yeniden döneceği için mutlu olan oyuncu, “Onunla ilgili çok fazla konuşamıyorum, yakında öğrenirsiniz. Ama çok güzel bir iş olacak, çok heyecanlıyım” diye konuştu.

Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile saç rengini değiştirdiğini gösteren oyuncu, yeni karakteri için de ilk imaj çalışmasını yapmış oldu. Oyuncu, röportajında yeni rolü için saçlarının eski haline döneceğini söylemişti. Oyuncunun son haline hayranları büyük övgülerde bulundu ve sosyal medyada birçok beğeni topladı.

Kiracı isimli yeni dizi için Dilan Çiçek Deniz ilk adımlarını attı! 8

Gidenler filminin çekimlerinin çok güzel geçtiğini anlatan oyuncu, enteresan bir karakteri canlandırdığını ve çok hoşuna gittiğini söyledi. Ozan Açıktan’ın yönetmenliğini yaptığı filmin Netflix’te yayınlanacağı gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Dilan Çiçek Deniz hem filmdeki rolü hem de Kiracı dizisiyle ilgili detay vermeyi özellikle istemedi. Sürprizin kaçmasını istemeyen oyuncu, yakında detayların paylaşılacağı bilgisini vermekle yetindi.

Kiracı isimli yeni dizi için Dilan Çiçek Deniz ilk adımlarını attı! 9

Gidenler filmindeki rolü için saçlarını sarıya boyatan oyuncu, bu haline alışmış olsa da yeniden eskiye dönmek durumunda kaldı.