Ana sayfa Sosyal Medya Yunus Emre Yıldırımer partneri Gizem Güneş’in motivasyon kaynağı, yaşam koçu oldu!

Yunus Emre Yıldırımer partneri Gizem Güneş’in motivasyon kaynağı, yaşam koçu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adı Sevgi dizisi pazar akşamları atv ekranında yayınlanıyor. Güçlü bir hikayesi bulunan dizide Gizem Güneş, Elif öğretmen karakterini canlandırıyor. Yunus Emre Yıldırımer ise Emir karakteri ile dizinin erken başrolü olarak yerini aldı.

Üç bölümü yayınlanan Adı Sevgi dizisini beğenen çok sayıda izleyici var. Bu izleyiciler başrol çiftinin de birbirleri ile uyumlu olduğunu düşünüyor. Gizem Güneş ve Yunus Emre Yıldırımer ikilisi setteki yüksek enerjileri ve uyumlu halleri ile de dikkatleri çekiyor. Dizi TV programının çekimlerinde sıcak bir görüntü sergileyen iki oyuncu da birbirlerini övdü.

Yunus Emre Yıldırımer partneri Gizem Güneş'in motivasyon kaynağı, yaşam koçu oldu! 7

Gizem Güneş, “Yunus Emre ile ilk karşılaştığımızda da gayet samimi sohbet etmiştik. Çok rahat bir partner benim için. Genelde bana çok güzel motivasyon konuşmaları yapıyor. Beni gaza getiriyor, bazen düştüğüm anlar olabiliyor. Sahnelerle ilgili tedirginlik olabiliyor. Aynı zamanda yaşam koçluğumu da üstlendi. Çok iyi anlaşıyoruz” diye konuştu.

Sette motive edici konuşmaların yanı sıra Yunus Emre Yıldırımer, partnerinin yaşam koçluğunu da yapıyor. Gizem Güneş çok tatlı yediği zaman ya da az yemek yediği zaman, Yunus Emre Yıldırımer hemen partnerini uyarıyor. Gizem Güneş, bu durumdan da son derece memnun olduğunu gösterdi.

Gizem Güneş, daha ilk günlerden itibaren sette rol arkadaşı ile kurdukları iyi diyaloğu anlatırken, Adı Sevgi dizisinde Elif ve Emir karakterlerinin yüksek uyumunun nedeni de ortaya çıkmış oldu.

Yunus Emre Yıldırımer de partneri hakkında övgü dolu sözler söyledi. İyi bir arkadaşlık ortamı kurduklarını anlatan genç oyuncu, “Çok iyi dostluk, yolumuz açık olsun. Onun için en güzel şeyler olsun” dedi.