Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonuyla ilgili ilk kez Cüneyt Mete konuştu!

Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonuyla ilgili ilk kez Cüneyt Mete konuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinin başrol oyuncularından Cüneyt Mete, 1970 yılında İzmir’de dünyaya geldi. atv ekranında yayınlanan dizide Orhan Eren karakterini canlandıran oyuncu, yine ustalığını sergiliyor.

Cüneyt Mete’nin sahnelerinde duygu yoğunluğu artıyor, karakterin hissi izleyicilere geçiyor… Dizinin en önemli isimlerinden birisi olan Cüneyt Mete’nin eşi Şeyma Korkmaz da oyunculuk yapıyor. Beni Affet dizisindeki Feride karakteri ile ünlenen Şeyma Korkmaz, en son Kuruluş Osman isimli dizide Prenses Mari karakterini canlandırmıştı.

Kardeşlerim dizisinde işlerin iyi gittiğini ve diziyi de çok sevdiğini dile getiren oyuncu, üçüncü sezonda da devam edip etmeyeceği konusunda sorularla karşılaştı. Cüneyt Mete, “Seneye de devam edecek diyorlar, inşallah devam eder” ifadesini kullandı.

Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonuyla ilgili ilk kez Cüneyt Mete konuştu! 7

Kardeşlerim dizisi 20 Şubat 2021 tarihinde ilk bölümü ile atv ekranında yayınlanmıştı. Şimdiye kadar 45 bölümü izleyicilerle buluşan dizi, başladığı günden bu yana çok geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Dizinin güçlü hikayesine olan ilgi hala sürüyor.

atv’nin Kardeşlerim dizisini üçüncü sezonda da sürdürmesi bekleniyor ama henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Cüneyt Mete de kendisine gelen duyumu aktararak, devam edeceğinin söylendiğini belirtti.

Ünlü oyuncu hayranlara da bir mesaj yolladı. Sosyal medyada Kardeşlerim dizisini çok etkili şekilde destekleyen dizinin hayranları, bu çabaları sayesinde oyuncuların da sürekli gündem olmasını sağlıyor. Cüneyt Mete, “Bizi destekledikleri için çok teşekkür ederim” diyerek dizinin sevenlerine mesaj yolladı.