Ana sayfa Sosyal Medya Kiralık Aşk’tan sonra Elçin Sangu’dan yanıtı en çok merak edilen soru soruldu!

Kiralık Aşk’tan sonra Elçin Sangu’dan yanıtı en çok merak edilen soru soruldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barış Arduç ile Elçin Sangu ikilisi, Kiralık Aşk isimli romantik komedi dizisi sayesinde geniş bir kitle tarafından çok beğenildi. Dizinin büyük başarı kazanması iki başrol oyuncusunun da bir anda kariyer zıplaması yaşamasına neden oldu.

Kiralık Aşk’tan sonra Elçin Sangu’nun kariyer basamaklarını daha hızlı bir şekilde çıkacağı tahmin ediliyordu. Ancak herkes yanıldı. Sangu, rol aldığı projeler ile üst üste büyük şanssızlıklar yaşadı.

Kiralık Aşk’tan sonra dijital dizi Yaşamayanlar’da rol alan oyuncu, büyük bir eleştiri dalgası ile karşı karşıya kaldı. Rol hiç beğenilmemiş ve Elçin Sangu hayranları da diziden pek de memnun kalmamıştı.

Sonrasında Çarpışma isimli dizide Zeynep karakterini canlandıran oyuncu, yeterince iyi bulunmadı ve rolün de geri planda kaldığı eleştirileri hayranları tarafından dile getirildi.

Ardından geçen sezon İyi Günde Kötü Günde dizisine büyük heyecan ile başlayan Elçin Sangu, ne yazık ki, 6 bölüm süren diziyle birlikte büyük bir şanssızlık daha yaşadı.

Kiralık Aşk’tan sonra bir türlü istediği projeleri bulamayan oyuncuya, bu konuda ne düşündüğü soruldu. Gerçekten de hayranları Elçin Sangu’dan samimi bir itiraf bekliyordu. Sonunda o soruldu.

Elçin Sangu, bu soruya şu yanıtı verdi: “Sektörü siz de biliyorsnuz. Çok iyi senaryolar denk gelmiyor. Geldiği zaman senaryo iyi ise oluyor. Televizyon dünyası da bazı kriterleri içinde olabildiği kadar oluyor. Olamadığında olmuyor. Ama biz buna çok alışkınız. Olur, tutar tutmaz, bir problem değil bunlar.”

Yeni sezonda Yalancılar ve Mumları isimli dizide başrolde yer alan oyuncu, canlandıracağı karakterin isminin Ceyda olduğunu duyurdu. Daha önce karakterinin isminin Leyla olduğu dile getirilmişti ama bunun hatalı olduğu ortaya çıktı.

Kiralık Aşk'tan sonra Elçin Sangu'dan yanıtı en çok merak edilen soru soruldu! 7

Elçin Sangu, Medyapım’ın projesinde Fatih Aksoy ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve Eylül ayında dizinin izleyici ile buluşacağını söyledi. Yeni dizisi için saç stilini değiştiren oyuncu, yeni haline alışmaya çalıştığını da belirtti.

Dizi hayranları ise ünlü oyuncunun Kiralık Aşk’ta sonra yaşadığı hatalı proje döneminin kapanmasını ve yeni dizinin kariyerinde bir sıçrama yaratmasını umut ediyor.