Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancılar ve Mumları için imaj değiştiren Elçin Sangu bir yanlışı ise düzeltti!

Yalancılar ve Mumları için imaj değiştiren Elçin Sangu bir yanlışı ise düzeltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Elçin Sangu, yeni sezon için dizi anlaşmasını yaptı. Medyapım’ın uzun süredir titizlikle hazırlıklarını yürüttüğü Yalancılar ve Mumları isimli yapım ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu, yakında sette çalışmalara başlayacak.

Son günlerde sık sık hastaneye giden oyuncunun sağlık durumun merak eden muhabirlerin sorusu üzerine Elçin Sangu, bazı kontroller için gittiğini ama önemli bir şeyin olmadığını söyledi. Oyuncu, aşıdan sonra oluşabilecek konular için doktor ile görüştüğünü belirtti. Herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığını ifade eden oyuncu, yeni saç stili ile de dikkatleri çekti.

Bu haliyle Sinem Kobal’a benzetilen Elçin Sangu, “Ben zaten alışmaya çalışıyorum, yıllarca saçımı boyamadığım için… İlk defa böyle bir şey yapınca ben bile yadırgıyorum, yeni alışıyorum. Alışacağız, sevdim” diye konuştu.

Yeni sezonun dikkat çeken bir dizisi olan Yalancılar ve Mumları’nda etkileyici bir kadro buluştu. Leyla karakterini canlandıracağı ifade edilen Elçin Sangu, bu konudaki hatalı bilgiyi düzeltti.

Elçin Sangu, canlandıracağı karakterinin isminin Leyla değil, Ceyda olduğun belirtti. Hatırlanacağı üzere ünlü oyuncunun geçen sezon yer aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisindeki karakterin ismi de Leyla idi… Hayranlar da yeni projede bunun kötü bir şans olabileceği yorumları yapmıştı.

Yalancılar ve Mumları için imaj değiştiren Elçin Sangu bir yanlışı ise düzeltti! 7

Ancak dizideki karakterin isminin Ceyda olduğunu ilk kez duyuran Elçin Sangu, bu konudaki hatalı bilgiyi de düzeltmiş oldu.

Eylül ayında dizinin başlayacağını ve güzel olacağını anlatan Elçin Sangu, Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy ile çalışmanın da güzel bir şey olduğunu belirtti.

Yeni dizide Elçin Sangu’nun rol arkadaşları arasında şu isimler bulunuyor: Ceren Moray, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir,Melike Göner, İlker Kızmaz, İsmail Demirci…

Görüldüğü üzere birçok ünlü ismi bir araya toplayan dizinin Fox TV’de Eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.