Ana sayfa Dizi Haberleri Kiraz Mevsimi’nin Meral’i Ayşegül Ünsal yıllar sonra TRT1 dizisiyle dönüyor!

Kiraz Mevsimi’nin Meral’i Ayşegül Ünsal yıllar sonra TRT1 dizisiyle dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1973 doğumlu olan ünlü oyuncu Ayşegül Ünsal, tiyatro sahnesiyle oyunculuğa adım attı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk bölümünden mezun olan Ünsal, oyunculuk tekniği üzerine çeşitli çalışmalar yaptı.

Uzun süre hem sinema hem de dizi sektöründe çeşitli projelerde yer alan oyuncu, Köprü dizisindeki Melek Yazıcı karakteri ile akıllarda kalıcı oldu.

Kiraz Mevsimi dizisindeki Meral Acar karakteriyle de çok ilgi gören oyuncu, en son Aşk ve Mavi dizisinde Hasibe karakterini canlandırdı. 4 yıldır ekranlardan uzakta olan Ayşegül Ünsal, yeniden dizi setlerine dönüş yapıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Alparslan dizisinin ekibine tecrübeli oyuncunun da katıldığı ortaya çıktı. Çağatay Tosun’un yönetmenliğini yaptığı dizinin başrollerinde Barış Arduç ile Fahriye Evcen bulunuyor.

Kiraz Mevsimi'nin Meral'i Ayşegül Ünsal yıllar sonra TRT1 dizisiyle dönüyor! 7

Etkili bir oyuncu kadrosu kuruldu ve çekimler iki hafta içinde başlayacak. Akınay karakterine hayat verecek olan Ayşegül Ünsal, güçlü bir oyuncu kadrosu ile bir arada olacak.

Alparslan dizisi için anlaşma yapılan isimler şöyle:
Mehmet Özgür, Mim Kemal Öke, Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Korel Cezayirli, Burak Şafak, Esila Umut, Ferit Kaya, İbrahim Yınal ve Zeynep Özder.