Ana sayfa Sosyal Medya Aleyna Solaker Montreal pozlarıyla sosyal medyayı salladı!..

Aleyna Solaker Montreal pozlarıyla sosyal medyayı salladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Aleyna Solaker, 2015-2018 yılları arasında ATV’de yayınlanan Kırgın Çiçekler adlı dizide canlandırdığı ‘Meral’ karakteriyle hafızalarda yer etti.

1996 doğumlu oyuncu Kırgın Çiçekler zamanında henüz 19 yaşındaydı. Şimdi 20’li yaşlarının ortalarında olan güzel oyuncunun Kırgın Çiçeklerden sonra yer aldığı projeler çok uzun soluklu olmadı.

Solaker, Kanal D’de yayınlanan Hizmetçiler dizisinde ‘Çiçek’ karakterini canlandırdıktan sonra, geçtiğimiz yıl Star TV dizisi Benim Hayatım’da ‘Yasemin’ karakterine hayat verdi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündem olan genç oyuncu Kanada Montreal’den yaptığı son instagram paylaşımlarıyla övgü dolu yorumlar aldı.

Paylaşımlarında düzgün fiziğiyle de dikkat çeken güzel oyuncu, 1.9 milyon takipçisinin bulunduğu instagramda hayranlarından, “Çok güzel görünüyorsun” şeklinde yüzlerce yorum aldı.

Bazı takipçileri ise, oyuncunun yeni bir dizi projesinin olup olmadığını sordu. Aleyna Solaker en son dijital için çekilen Yoktan Seçmeli adlı dizide rol aldı.

Yapımcılığını NTC Medya’nın üstleneceği Yoktan Seçmeli’nin oyuncu kadrosunda ayrıca; Hande Doğandemir, Selim Bayraktar, Serhat Kılıç, Mahir İpek, Onur Dilber, Ayşe Melike Çerçi,  Hazar Ergüçlü, Serhat Kılıç, Mahir İpek, Ayşe Melike Çerçi rol alıyor.

Yönetmen koltuğunda Onur Ünlü’nün oturduğu Yoktan Seçmeli dizisinin senaryosu Yusuf Reha Alp’e ait. Hangi dijital platformda yayınlanacağı belli olmayan Yoktan Seçmeli dizisi 9 adet 1. bölüm ve 1 adet sonuncu bölümden oluşacak ve toplamda 10 bölüm olacak.  Yusuf Reha Alp Yoktan Seçmeli dizisinin ilk 9 bölümünün bir birinden bağımsız olduğunu açıkladı.