Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kırgın Çiçekler ve Söz dizileri ile tanınan Yağmur Ün, üniversite öğrencileri ile buluştu!

Kırgın Çiçekler ve Söz dizileri ile tanınan Yağmur Ün, üniversite öğrencileri ile buluştu!

tarafından ker_def

Alemin Kıralı, Kırgın Çiçekler ve Söz gibi dizilerde rol alan oyuncu Yağmur Ün, önceki gün Gazi Üniversitesi Hayal Topluluğu’nun düzenlediği ‘Farkındalık Günleri’ kapsamında söyleşi konuğu oldu.

Kırgın Çiçekler dizisindeki Zeyno karakteri ile izleyicilerde iz bırakan Yağmur Ün, bir döneme damgasını vuran Söz isimli asker dizisinde ise Su karakteri ile akıllara yazılmıştı. Kalk Gidelim dizisinde Yasemin karakteriyle de izlediğimiz oyuncu, hayranları ile buluşmaktan memnun kaldı.

“Paranoya” isimli sinema filminin çekimlerini yakın zamanda tamamlayarak Ankara’ya gelen oyuncu, bir saat boyunca öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Anne olduktan sonra birkaç sinema filminde rol alsa da dizi setlerine bir süre ara veren oyuncu,  yeniden setlere dönmek istediğini şu sözlerle ifade etti: “Bu süreçte kızımla olmayı ve onunla daha çok vakit geçirmeyi tercih ettim. Dizi setinde olmayı ve izleyicilerle buluşmayı ben de özledim. Umarım en kısa zamanda buluşacağız.”

Söyleşi sonunda Yağmur Ün’e kulüp üyeleri tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.