Ana sayfa Dizi Haberleri Unutulmaz yapım Kırgın Çiçekler’in iki oyuncusu yeni bir dizide yeniden bir arada!

Unutulmaz yapım Kırgın Çiçekler’in iki oyuncusu yeni bir dizide yeniden bir arada!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kırgın Çiçekler dizisi, 2015-2018 yılları arasında ATV’de yayınlandığında o döneme damgasını vurmuştu. 113 bölüm süren ve yurt dışında da büyük başarıya ulaşan dizi birçok genç oyuncuyu üne kavuşturmuştu. Kırgın Çiçekler dizisinin iki oyuncusu dört yıl sonra yeni bir dizide bir araya geldi.

Kırgın Çiçekler de yetimhanede yaşayan Cemre, Songül, Kader, Meral ve Eylül adındaki beş kız arkadaşın hayata karşı mücadeleleri ve annebaba özlemleri anlatılıyordu. Dizinin genç oyuncu kadrosundaki iki isim Özgür Çevik ve Mehmet Aykaç’tı. Kırgın çiçekler dizisinde Özgür Çevik Toprak, Mehmet Aykaç ise Serkan isimli karakterleri canlandırıyordu.

Unutulmaz yapım Kırgın Çiçekler’in iki oyuncusu yeni bir dizide yeniden bir arada! 8

Bu iki başarılı oyuncu şimdi yeni bir dizide yeniden bir araya geldi. Fox TV’de yayınlanan ve tartışmaları beraberinde getiren İyilik dizisinin kadrosuna dahil oldu. Medyapım tarafından çekilen İyilik dizisinde Mehmet Aykaç, Hatice Şendil’in canlandırdığı Neslihan karakterinin erkek kardeşi Sinan hayat verecek.

Başarılı oyuncu Özgür Çevik de İyilik dizisinde Koray isimli bir karakteri canlandırıyor. Özgür Çevik üniversite yıllarından beri Neslihan’a tutkun ancak hiçbir zaman karşılığını alamamış, aşkı içinde hep yara kalmış başarılı bir psikiyatra hayat veriyor.

Unutulmaz yapım Kırgın Çiçekler’in iki oyuncusu yeni bir dizide yeniden bir arada! 9

Fox TV’de cuma akşamları yayınlanan İyilik dizisi, aldatma ve entrika üzerine kurulu konusuyla ekranlara geliyor. Hikayesi açısından Yasak Elma’ya benzetilen Fox TV’nin dizinde İsmail Demirci, Hatice Şendil, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş başrollerde yer alıyor.

Reytingleri beklenenin altında olsa da Fox TV, diziye şans vermeye devam ediyor. Şimdilik final ile ilgili bir işaret de gelmedi diziyle ilgili olarak İzleyenler açısından heyecanlı gelişmelerle devam ediyor İyilik dizisi.