Ana sayfa Sosyal Medya Kırgın Çiçekler ile parlayan Hazar Motan’a yeni sezonda yine büyük bir dizi işi çıktı!

Kırgın Çiçekler ile parlayan Hazar Motan’a yeni sezonda yine büyük bir dizi işi çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1990 yılında Ankara’da dünyaya gelen Hazar Motan, 2014 yılında başladığı oyunculuk yolculuğunda önemli projelerde bulundu… Özellikle birçok genç oyuncu gibi, Hazar Motan’ın hayatını değiştiren dizi de Kırgın Çiçekler oldu.

2015 ile 2018 yılları arasında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisi birçok genç ismin dizi piyasasında yükseltti. Hazar Motan da Cemre karakterinde başarılı bir performans ortaya koydu ve bu proje ile birlikte de büyük popülerlik yaşadı.

Sonraki dönemde iki farklı dizide daha gördüğümüz oyuncu, ne yazık ki, uzun süreli olmayan bu yapımlarda fazla öne çıkamadı. Cam Kırıkları dizisindeki Hande karakteri sadece 4 bölüm sürerken, Kanunsuz Topraklar dizisinde ise Fındık Hatçe isimli karakter ile yan rolde yer aldı.

Kırgın Çiçekler ile parlayan Hazar Motan'a yeni sezonda yine büyük bir dizi işi çıktı! 7

16 bölüm süren ve düşük reytingleri nedeniyle final yapan Kanunsuz Topraklar’ın ardından bir süredir dinlenen ve kendisine gelen teklifleri değerlendiren Hazar Motan, sonunda kararını verdi.

Kanal D ekranında gelecek sezonun iddialı dizilerinden Hayallerim, Babam ve Ben isimli dizide genç oyuncu da yer alacak. Ozan Dolunay ve Berrak Tüzünataç’ın başrolünde yer alacağı dizinin hazırlıkları sürüyor.

En son yönetmen Cevdet Mercan ve başrolde yer alması beklenen Tansel Öngel’in projeden ayrıldıkları ortaya çıkmıştı. Hazar Motan ise büyük beklentilerle hazırlanan dizinin ekibine katılarak, gelecek sezonda da yine televizyon ekranında olmaya devam edecek.