Ana sayfa Sosyal Medya Kırgın Çiçekler’in Songül’ü Gökçe Akyıldız yeni dizi anlaşması yaptı!

Kırgın Çiçekler’in Songül’ü Gökçe Akyıldız yeni dizi anlaşması yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1992 yılında Sinop’ta dünyaya gelen oyuncu Gökçe Akyıldız, 1998 yılından itibaren dizilerde yer almaya başladı. Birbirinden farklı yapımlarda değişik rollerde izlediğimiz oyuncu, Fatih Harbiye dizisinde Aslı, Medcezir’de ise Zeynep karakterleri ile çok sevildi.

Gökçe Akyıldız’a büyük popülerlik kazandıran dizi ise 2015 ile 2018 yılları arasında yayınlanan Kırgın Çiçekler oldu. Bu yapım ile akıllarda kalan oyuncu Songül karakteri ile milyonları etkiledi. Bir süre dizilerde yer almayan ve Sinop’ta ailesi ile birlikte farklı bir yaşama geçen Gökçe Akyıldız, yeniden setlere dönüş yaptı.

TRT’nin dijital platformu için hazırlanan Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan Akif dizisinden gelen teklifi kabul eden oyuncu, yeni bir dizi anlaşması daha yaptı. Fox TV ekranında yayınlanan Elkızı isimli dizide Gökçe Akyıldız’ı da izleyeceksiniz.

Oyuncu daha önce yaptığı açıklamada artık yeni projelerle hayranlarının karşısına çıkmayı çok istediğini söylemişti. Oyuncu bu açıklamasında bir süre sonra önce Akif dizisi için anlaştı, sonra da Elkızı ile büyük bir sürpriz yapmış oldu.

Kırgın Çiçekler’de olduğu gibi ünlü oyuncu Elkızı’nda da Songül isimli karaktere hayat verecek.

Hayatında her şeyin iyi gittiğini ve yeniden setlere dönmenin keyifli olduğunu anlatan Gökçe Akyıldız, tekrar setlerde olduğu için heyecanlı ve mutlu olduğunu da ifade etti.