Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar dizisine büyük gurur yaşatan birincilik!

Arka Sokaklar dizisine büyük gurur yaşatan birincilik!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, 16 sezondur yayınlanan fenomen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümü ile ekrana geldi. Her Cuma akşamı izleyicisi ile buluşan dizinin yayınlanan bu bölümü de yine zirvede yer aldı.

Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı Arka Sokaklar, reytinglerde yine iyi sonuçlar alıyor…

Dizinin 12 Kasım akşamı ekrana gelen 602. bölümü başarılı bir sonuç aldı. Tüm kişiler kategorisinde günün en çok izlenen yapımı olan Arka Sokaklar için bu büyük bir başarı. Daha önceki haftalarda da aynı başarıyı tekrarlayan dizi, 16. sezonunda bile zirvede yer almanın gururu içinde.

Arka Sokaklar dizisi AB kategorisinde günü dokuzuncu olarak tamamlarken, ABC1’de ise üçüncülük geldi. Dizi milyonları ekrana taşımaya devam ediyor ve bu durum birçok dizi yapımcısı için büyük bir ders niteliği de taşıyor.

Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu ve Oya Okar’ın olduğu dizi Arka Sokaklar, yeni bölümleri ile Cuma akşamları Kanal D’de…