Ana sayfa Dizi Fragmanları Kırmızı Kamyon çok etkileyici görüntülerle gümbür gümbür geliyor!

Kırmızı Kamyon çok etkileyici görüntülerle gümbür gümbür geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de bir ilk olan Kırmızı Kamyon dizisi yakında Show Tv ekranında izleyicilerin karşısına çıkacak. İtfaiyecilerin hikayesinin anlatılacağı dizinin fragmanları herkesi izleyen herkesi fazlasıyla etkiliyor. İtfaiye teşkilatının özel eğitim verdiği ekip tarafından titizlikle hazırlanan dizinin yeni görüntüleri sizleri de fazlasıyla etkileyecek.

Görkem Sevindik, Nilay Deniz ve Ushan Çakır’ın başrollerini paylaştığı; itfaiyecilerin kahramanlıklarını, hayat mücadelelerini, dostluklarını ve kötülerle mücadelesini anlatan dizi Kırmızı Kamyon: Kahramanlar’ın Hikayesi çok yakında geliyor. İşte dizinin yeni fragmanı:

Sosyal medyada dizi hakkında yapılan yorumlarda bomba gibi bir yapımın geldiğine yönelik algıyı görebilirsiniz. Dizi hayranları, Kırmızı Kamyon’dan çok umutlu olduklarını ifade ediyorlar.

İtfaiyecilerin yaşadıkları gerçek olaylardan esinlenilerek hazırlanan hikayeler her hafta izleyicileri derinden sarsacak. Birçok kişinin canını kurtarmak için kaçtığı olayları, itfaiyeciler canlarını riske atarak girecek. İnsan hayatını kurtarmanın ne kadar önemli olduğunu da onların kahramanlıkları sayesinde ekranlarda izleyebileceğiz.

Suavi Doğan ve Kerem Çatay’ın ortaklığında kurulan 10. Ev’in yapımcılığını üstlendiği; etkileyici hikayesi ve zengin kadrosuyla dikkat çeken ‘Kırmızı Kamyon’ çok yakında Show TV’de izleyici karşısına çıkmak için hazırlanıyor.

Meriç Demiray ve Ezgi Özcan’ın kaleminin Osman Kaya’nın rejisiyle buluştuğu ‘Kırmızı Kamyon’un kadrosunda Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Fatih Al, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Süreyya Kilimci, Hasibe Özgür, Onur Yar, Tuğçe Karabayır ve Feriha Eyüboğlu buluşuyor.