Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeşlerim dizisinde dram ve umut iç içe yaşanacak!

Kardeşlerim dizisinde dram ve umut iç içe yaşanacak!

tarafından ker_def

atv ekranında Cumartesi akşamı ilk bölümü ile yayınlanacak olan Kardeşlerim dizisinde yeni görüntüler paylaşıldı. Ekrana yeni bir soluk getirecek olan dizide tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin iç burkan, sevgi dolu hikâyesini izleyeceksiniz. Dizinin etkileyici bir oyuncu kadrosu da bulunuyor.

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünden yeni fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

Yapımını NGM’nin, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği ve senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı Kardeşlerim, aile olmayı, kardeş olmayı, doğruyu yanlışı, varlığı ve yokluğu anlatıyor.

Diziyle ilgili sosyal medyadaki yorumlara bakılır ise izleyiciler konusu bilindik olmasına rağmen ilgi çekici bir dizi olduğuna yönelik yorumlarda bulundu.

Kardeşlerim, 20 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak olan ilk bölümü ile atv ekranında reyting sınavına çıkacak. Gönül Dağı, Kuzey Yıldızı ve Sen Çal Kapımı ile yarışacak olan dizinin nasıl sonuçlar alacağı da merakla bekleniyor.