Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumiyet dizisinin günü ve başlama tarihi nihayet belli oldu!

Masumiyet dizisinin günü ve başlama tarihi nihayet belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumiyet dizisinde beklenen gerçekleşti… Fox TV’nin diziyi Çarşamba günleri yayınlanacağı tahmin ediliyordu ve sonunda kanaldan açıklama geldi. Dizi 24 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümü ile yayın hayatına başlıyor…

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’ın başrollerinde yer aldığı Masumiyet dizisi Gold Film imzası taşıyor… Güçlü bir hikayesi olan dizi herkesi şaşırtacak bir bölümle önümüzdeki hafta çarşamba günü reyting yarışına katılacak. Dizi; Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek isimli dizilerle yarışacak… Diziden ikinci fragman da yayınlandı. Yine etkileyici görüntüler var:

Avşar kızı karakterinin ya çok sevileceğini ya da izleyicinin nefret edeceğini söylemişti… Deniz Çakır’ın dizilere dönüşü de hayranlarını bir hayli mutlu edecektir.

Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un başrolünde yer aldığı dizide, yan karakterlerde de önemli isimler bulunuyor. Bu isimler şöyle: Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Öztürk Gidişli, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu, Adin Külçe, Almina Günaydın ve Rüçhan Çalışkur.

Peki dizinin konusu nedir? Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

Masumiyet 24 Şubat Çarşamba FOX’ta