Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda büyük bir yenilik yaptı ve herkesi fena şaşırttı!

Kırmızı Oda büyük bir yenilik yaptı ve herkesi fena şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisinde hikaye ağır, performanslar bir harika! tv8 ekranında ilk sezonu başarıyla devam eden Kırmızı Oda dizisinde son dönemde çok etkileyici isimler, çok etkileyici performanslar ortaya koyuyor. Binnur Kaya’nın doktor hanım karakteri ile başrolde yer aldığı dizide bir süredir Erkan Petekkaya da Sadi karakteri ile gündemdeydi.

Petekkaya’nın müthiş canlandırması ile Sadi karakteri çok sevildi ve rolünün de uzatılması sağlandı. Petekkaya hikayede normalden daha uzun süre kalacak. Son haftalarda diziye yeni katılan usta isimler de yine güçlü performanslar ortaya koyuyor.

En son Esra Ronabar, Yiğit Özşener, Uğur Yücel ve Melisa Aslı Pamuk’un da hikayelerde yer alması izleyicilerin ilgisinin de devam etmesini sağladı.

Özellikle Yiğit Özşener ve Uğur Yücel hikayenin ağırlığına rağmen performansları ile ekran başındaki izleyicileri yine mest etti.

Melisa Aslı Pamuk ise Mitra karakteri ile yer aldığı dizide güzelliği ile yine hayranlarını mest etmeyi başardı.

Kırmızı Oda büyük bir yenilik yaptı ve herkesi fena şaşırttı! 7

Kasvetli hikayeleri ve psikolojik olarak ekran başındakileri de zorlayan hikaye kurgusu ile Kırmızı Oda ekranın en farklı yapımlarından birisi konumunda.

Hikayelerin gerçek hayattan alınmış olması diziyi daha da çok öne çıkartıyor.

Ancak kuşkusuz Kırmızı Oda dizisinin bu sezonki en büyük başarısı, birçok ünlü ismi çok uyumlu ve etkileyici hikayelerle ekrana sürmesi, bunu bir sirkülasyon haline dönüştürerek her hafta izleyicinin ilgisini çekmeyi başarması…

Kırmızı Oda aslında yeni bir tarzı ortaya koydu ve ileride onu takip edecek birçok yapım da olacaktır.

Kısa hikayelerin güçlü isimler tarafından canlandırılması ve bunun bir döngü şeklinde kurgulanması Kırmızı Oda’nın en büyük gücü oldu. Evrim Alasya, Melisa Sözen, Burcu Biricik, Pınar Deniz gibi isimler de dizide canlandırdıkları karakterler ile hafızalara yerleşti.

Kırmızı Oda dizisinin bu yeni yaklaşımı ikinci sezonda da diziyi yine öne çıkartacak kadar etkili olacaktır.