Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda bastırdı ama Arka Sokaklar kıl payı kazandı!

Kırmızı Oda bastırdı ama Arka Sokaklar kıl payı kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma günleri diziler arasındaki rekabette iki yapım öne çıkıyor.. Bunlardan birisi 15 sezondur Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Arka Sokaklar dizisi… Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Arka Sokaklar, bu sezon yine birincilikleri ile konuşuluyor.

Dün akşam sezonun en başarılı yapımlarından olan Kırmızı Oda ile Arka Sokaklar arasında tüm kişiler kategorisinde müthiş bir birincilik yarışı yaşandı. Her ikisi de iddialıydı. Arka Sokaklar önceki haftalarda da birincilikler aldı. Bu hafta ise Kırmızı Oda kıl payı farkla yine birinciliği rakibine kaptırdı… Arka Sokaklar’ın totalde zirvede yer alması yine büyük bir başarı olarak kayıtlara geçti. Dizinin AB’de 3. ve ABC1’de de 4. sırada yer aldığını da belirtelim.

Kırmızı Oda dizisi iki haneli oranlar elde ettiği AB ve ABC1 kategorilerinde ise yine muhteşem işler başararak zirvenin sahibi oldu. Kırmızı Oda dizisinde Binnur Kaya’nın liderliğinde güçlü bir oyunculuk performansı ve etkileyici hikayeler var…

Son Yaz dizisinin koronavirüs sorunları nedeniyle yeni bölümü yayınlanmaz iken, atv’nin Akıncı dizisi ise 19. bölümü ile ekran sınavına devam etti. Totalde 12. sırada yer alan atv dizisi, AB’de 13. ve ABC1’de ise 12. oldu. Akıncı dizisinin 20.bölümde final yapması bekleniyordu. Ancak “sezon finali” ibareli fragman yayınlandı ve devam edeceği mesajı da böylelikle verildi.

Cuma akşamları TRT1 ekranında yayınlanan ve finale doğru giden Payitaht Abdülhamid 150.bölümü ile izleyicilerinin karşısındaydı. 5.sezondaki dizide Bülent İnal yine etkileyici performansı ile göz doldurdu. Reytingler ise yine düşük geldi. TRT1 dizisi AB’de günü 9.sırada tamamlarken, ABC1’de 13. ve totalde ise 20. sırada yerini aldı.