Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizisinde izleyiciyi tedirgin eden bir karakter var!

Kaderimin Oyunu dizisinde izleyiciyi tedirgin eden bir karakter var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisi başarılı bir hikaye sunumu sergiliyor. Her hafta milyonlarca izleyici Star TV ekranını tercih ediyor.

Dizinin ilk 4 bölümü yayınlandı ve reytinglerin iyi gelmesi, ayrıca sosyal medyada da geniş bir etkileşim elde edilmesi çok olumlu bir başlangıca işaret ediyor. Dizinin hikayesinde ise Nergis karakterinin öne çıkmakta olduğunu görüyoruz.

Çocuk oyuncu Iraz Akçam’ın canlandırdığı Nergis, Asiye ile Cemal’in kızı… Nergis, kendisini terk eden babası Cemal ile annesi Asiye’nin yeniden bir araya gelmesini istiyor. Ancak onların buluşmasının önünde Nergis’e göre en büyük engel Mahir.

Kaderimin Oyunu dizisinin beşinci yeni bölümünde Nergis’in Mahir’e karşı tavrı izleyicileri fazlası ile rahatsız edecek. 31 Aralık Cuma günü yılbaşı olması nedeniyle Kaderimin Oyunu dizisinin yeni bölümü yayınlanmayacak.

Kaderimin Oyunu dizisinde izleyiciyi tedirgin eden bir karakter var! 8

Star TV’den yapılan duyuruda dizinin 7 Ocak Cuma akşamı izleyici ile buluşacağı bildirildi. Beşinci bölüm fragmanında Nergis’in kendilerine büyük iyilikler yapan Mahir’i babası olarak kabul etmeyeceğini göstermesi izleyicileri rahatsız etti.

Nergis’in bu tavrını yanlış bulan dizi hayranları, Mahir’in yaptığı iyilikleri öne çıkartıyor. Ancak bir çocuğun babası dururken, üvey bir babaya sarılması da o kadar kolay olmayacaktır.

Kaderimin Oyunu dizisi izleyicileri Nergis için, “Lütfen Mahir’in yaptığı iyilikleri unutma. O sizin kahramanınız” diye sesleniyor…

Kaderimin Oyunu dizisinde izleyiciyi tedirgin eden bir karakter var! 9

Annesi ile babasının bir araya gelerek yeniden mutlu bir aile olmak isteyen Nergis’i bazı dizi hayranları haklı bulurken, kimileri ise eleştiriyor.

Nergis’in Mahir ile Asiye’nin mutlu olmasının önündeki en büyük engel gibi göründüğünü belirten izleyiciler, bu karakterin kendilerini tedirgin ettiğini ve merakla bekledikleri aşkın önünde engel teşkil ettiğini düşünüyor. İşte Kaderimin Oyunu dizisinin beşinci bölüm fragmanı: