Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisi finalden döndü, şimdi yeni bir dönem başladı!

Kırmızı Oda dizisi finalden döndü, şimdi yeni bir dönem başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisi gözyaşı akıtarak reytingleri yükseltecek!
Erkan Petakkaya ile Kırmızı Oda dizisinin yapımcısı OGM Pictures’in anlaşma yapması ve oyuncunun diziye geri dönme kararı büyük sevinç yaşattı. Kırmızı Oda dizisinin elden kayıp gittiğini gören yapımcının attığı bu adım son derece kritik bir gelişme.

Düşen reytinglerin yeniden toparlanması için dizinin hikayesinde daha önce yer alan ve çok beğenilen Erkan Petekkaya’nın geri dönmeyi kabul etmesi de diziyi severek izleyen birçok izleyici için önemli bir gelişme oldu. Kırmızı Oda dizisi adeta finalden döndü diyebiliriz.

Üst üste düşük gelen reytingler sonrasında tv8’in artık bir karar aşamasına geldiği Kırmızı Oda için şimdi yeni bir dönem başlıyor. Bu yeni dönemin baş aktörü de Erkan Petekkaya ve canlandırdığı Ali Sadi karakteri olacak. Ali Sadi’nin hikayesinin nasıl ele alıncağı konusu da önem taşıyor.

Senaristlerin bu önemli fırsatı harcamadan çok iyi bir şekilde bu karakterin geçmişine ve güncel haline yönelik olarak dram yüklü sahneler yazdıkları ortaya çıktı. Yine çok duygusal sahnelerle Ali Sadi karakteri dizi hayranlarına gözyaşı akıtacak.

Duygusallığın öne çıkacağı Erkan Petekkaya’nın yer alacağı sahneleri şimdiden merakla bekleyen milyonlarca dizi hayranı bulunuyor. Yeni dönemin Kırmızı Oda dizisine reytinglerde yine iyi dereceler getirmesi beklentisi de var. Tabii ki izleyiciler Sadi’nin geri dönüşüne yeterince ilgi göstermez ise bu durum da Kırmızı Oda’nın kurtuluş umutlarının da tükenmesi anlamına gelecektir.

Erkan Petekkaya’yı hayranları en son Sana Söz isimli Star TV dizisinde polis karakteri ile izledi. Ancak bu dizinin ömrü kısa oldu. Reyting nedeniyle veda eden Sana Söz’de Erkan Petekkaya’ya başrolde Nehir Erdoğan eşlik etti.